mrakodrap Odesláno 16. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 midloch napsal: Neboj, tě to naučím a zachutná ti to! Už se na tebe těším draku! Pivko bych si dal taky , ale MHD určitě nedojedu. Jak z toho ven? Leda že bych vzal svoji chronoženu jakožto řidičku. Hmmm to bych potom mohl nabrat i old black v Tetčicích.
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 tam nestiham moc vyzvedavat, a prijedu pozdejs, ale zpatky nekoho klidne vemu, jedu autem.. pivo nepiju, takze o nic neprijdu
INA Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Tak mne to vyslo a mel bych prijit take...
skalis Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 INA napsal: Tak mne to vyslo a mel bych prijit take... Vyborne, rad Te uvidim. Pekne se nam ta sebranka rozrusta, vypada to na prima akci (uz se tesim)!
NIGHTinGALE Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 midloch napsal: Neboj, tě to naučím a zachutná ti to! Už se na tebe těším draku! Tak pojedu autem - studoval jsem jízdní řád a jsem totálně v prdeli. Vůbec tomu nerozumím. Takže, Midlochu, pivo si s tebou dám, ale bude nealko. Snad mi to odpustíš. Ivo, chceš vzít? Mám tě vyzvednout u přechodu v 18:45? sibirnaya napsal: tam nestiham moc vyzvedavat, a prijedu pozdejs, ale zpatky nekoho klidne vemu, jedu autem.. pivo nepiju, takze o nic neprijdu Manželka říkala, že pokud vypadáš v reálu jako na té své fotce v avataru, že by na ten sraz taky přišla.
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 NIGHTinGALE napsal: Manželka říkala, že pokud vypadáš v reálu jako na té své fotce v avataru, že by na ten sraz taky přišla. jojo, to jsem celej ja
INA Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 NIGHTinGALE napsal: Ivo, chceš vzít? Mám tě vyzvednout u přechodu v 18:45? NiGu, to by bylo uuuuplne super. Dik, budu tam. Uz se na vas tesim, jen doufam, ze se budou probirat hodinky vice nez politika... Skalisi vezmu Ti ukazat ty Orliky...
NIGHTinGALE Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 INA napsal: NiGu, to by bylo uuuuplne super. Dik, budu tam. Uz se na vas tesim, jen doufam, ze se budou probirat hodinky vice nez politika... Skalisi vezmu Ti ukazat ty Orliky... Domluveno. 18:45 u přechodu. Jak tě poznám? Budeš mít zase mokré vlasy a tričko s krátkým rukávem? Já už Orlíky viděl. Mně vem ukázat kalibr 97, pokud jsi ho získal.
B.F.G. Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 NIGHTinGALE napsal: Tak pojedu autem - studoval jsem jízdní řád a jsem totálně v prdeli. Vůbec tomu nerozumím. Takže, Midlochu, pivo si s tebou dám, ale bude nealko. Snad mi to odpustíš. Ivo, chceš vzít? Mám tě vyzvednout u přechodu v 18:45? Manželka říkala, že pokud vypadáš v reálu jako na té své fotce v avataru, že by na ten sraz taky přišla. Nigu, sedneš prostě na šalinu a dojedeš z konečné na lesné na hlavák. To není těžký. Zbytek se proejdeš, napříč centerm je to 10minut. Navíc se můžeš zastavit v Oriose a u Hanáka. .)
NIGHTinGALE Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 B.F.G. napsal: Nigu, sedneš prostě na šalinu a dojedeš z konečné na lesné na hlavák. To není těžký. Zbytek se proejdeš, napříč centerm je to 10minut. Navíc se můžeš zastavit v Oriose a u Hanáka. .) A lístek si koupím kde? Ha!!! Já jel naposledy šalinou, když ještě sama otevírala dveře. Teď už je to v prdeli, hrozně se to změnilo, viděl jsem lidi, co mačkali jakési tlačítko na dveřích, aby jim bylo otevřeno. A nechci Iva podceňovat, ale ten by mi asi taky moc nepomohl. Ten vypadá, že má s MHD podobně sporé zkušenosti jako já. To bychom dojeli až zítra a navíc asi i jinam Hele, dědo Lebedo, co tenhle strojek na tu tvou přestavbu, ten se ti nelíbí? Cifrák je luxusní.
skalis Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 INA napsal: Skalisi vezmu Ti ukazat ty Orliky... Dekuji. Ja zas vezmu svoje zbastlene MM a hlavne site remeny. No, ja mam ted hodinkovou krabicku od caju, tak tech kousku vezmu vic A budu mit i ty vintage Doxy.
midloch Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 NIGHTinGALE napsal: Tak pojedu autem - studoval jsem jízdní řád a jsem totálně v prdeli. Vůbec tomu nerozumím. Takže, Midlochu, pivo si s tebou dám, ale bude nealko. Snad mi to odpustíš. Ivo, chceš vzít? Mám tě vyzvednout u přechodu v 18:45? Manželka říkala, že pokud vypadáš v reálu jako na té své fotce v avataru, že by na ten sraz taky přišla. Kurňa to bych ti nevodpustil! Přijede pak pro mě moje Beruška a ty myslím bydlíš nedaleko vode mě, tak bysme tě spátky hodili. Skoč na šulinu a doval!
NIGHTinGALE Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 midloch napsal: Kurňa to bych ti nevodpustil! Přijede pak pro mě moje Beruška a ty myslím bydlíš nedaleko vode mě, tak bysme tě spátky hodili. Skoč na šulinu a doval! Já už v Lískovci dávno nebydlím. Už jsem na opačném konci Brna. Ale buď v pohodě, starý brachu, já budu v náladě i po tom Pitu. Jo, CDčko už jsem pro tebe nachystal. Můžeš ho pak pustit Berušce cestou domů. Jen aby jí pak ale neopadaly tečky z krovek
B.F.G. Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 NIGHTinGALE napsal: A lístek si koupím kde? Ha!!! Já jel naposledy šalinou, když ještě sama otevírala dveře. Teď už je to v prdeli, hrozně se to změnilo, viděl jsem lidi, co mačkali jakési tlačítko na dveřích, aby jim bylo otevřeno. A nechci Iva podceňovat, ale ten by mi asi taky moc nepomohl. Ten vypadá, že má s MHD podobně sporé zkušenosti jako já. To bychom dojeli až zítra a navíc asi i jinam Hele, dědo Lebedo, co tenhle strojek na tu tvou přestavbu, ten se ti nelíbí? Cifrák je luxusní. Slintýýýý, slint
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 diky vsem za ucast, byla to super akce..
midloch Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Perfektní akce! Jsem rád, že sem mohl poznat svoje virtuální kámoše reálně, jste všichni super lidi, ještě jednou díky sibirnayovi za odvoz a B.F.G. vůbec se netrap, nakonec to tam bylo určitě lepší s víc světlem než po tou lékárnou
Foundryman Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Jo, bylo to fajn Hospoda "z nouze ctnost" se i z hlediska piva ukázala jako zcela uspokojivá. A vzduchotechnika taková, že by tam přežil i astmatik.
falkkon Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Hospoda super,daleko lepší než ta původní.(není důvod si lámat hlavu špatným zarezervováním) Bylo se na co dívat.V poměru cena/ dojem se mi nejvíc líbily Sea Gull od B.F.G. A taky měl povedený retro řemeny Skalis. Hezká práce. Snad jeden nedostatek- všichni jsme zapomněli na foťák
NIGHTinGALE Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Díky všem. Bylo to super. Akorát Midloch se Skalisem mě nasrali, protože rozvíjeli teorii superstrun a zkoušeli se navzájem z kvantové fyziky a mně se o tom doma pak zdálo. Brrr... Hnusné sny... Sežrala mě černá díra. Nebo to byl červený trpaslík? Už nevím. Z hodinek mě zaujaly Sea Gully (za ty prachy nejlepší hodinky na trhu) a Midlochovy Brajtle (ty jsou fakt dokonalé). Z rukou mě zaujala ta Sibirnayova. Na tu bylo 99% zúčastněných hodinek malých, i když nebyla nikterak velká. Byla prostě nějaká taková divná
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se