Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak pokud bude panovat shoda, tak může být i v týdnu. Pátek snad není podmínkou, byť jsem předpokládal, že bude nejlepší. Takže možná bude lepší, aby každý napsal své rozmezí, kdy by mohl. Mě osobně je to celkem jedno, nejsem vázaný na žádný den-prozatím.

Odesláno

12. nebo 19. ....

5. učím :-(

jinak myslím, že by to mělo být někde, kde se dá normálně přijet autem a zaparkovat :wheelchair: .... a myslím, že našim hodinkám nesvědčí ani kuřárna ...

:rolleyes:

Odesláno

Pokud budu vědět dopředu datum tak se lze v zaměstnání a doma domluvit abych jim nechyběl. Pro Jaretta: po 18 hodině se na městských parkovištích neplatí takže já vždy parkuji naproti Grand Hotelu. Odsud se dá pěšky nebo mhd dopravit kamkoliv.

Odesláno
  Jarett napsal:
.... a myslím, že našim hodinkám nesvědčí ani kuřárna ...

:rolleyes:

Jooo, moje hodinky se vždycky zakuckají, když nasajou nikotin. Přimlouvám se za vonící podnik :-)

Odesláno (upraveno)

Takže suma sumárum mi z toho vychází toho 11.2. Řekl bych, že můžeme tedy začít dávat dohromady seznam:

b.trnkocy

Brett

Jarett

Jumbo

martini

Rambo

skalis

Topkan

Trňák

DAveDOG ?

Grakij ?

Sava ?

P.S. Africana nemá salónek, ale spodní část je nekuřácká, takže v nejhorším, ale navrhněte i něco dalšího, kde salónek mají.

Upraveno uživatelem Trňák
Odesláno

Hoja,

já jsem na tom se čtvrtkama špatně. Bývám až do pátku v Ostravě. Zkusím něják zařídit. S.

Odesláno (upraveno)

seznam:

b.trnkocy

Brett

Jarett

Jumbo

idaho.cz

martini

Rambo

sava

skalis

Topkan

Trňák

mrakodrap?

Grakij ?

DAveDOG ?

Upraveno uživatelem Trňák

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...