X-Bob Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 když do mě bude falkkon eště chvilku emailama hučet, tak se tam objevím taky, aby ste tam měli reprezentanta západu naší republiky Ale je to zatím hodně nejisté, podle počasí a tak vůbec podle rodiny
falkkon Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 X-Bob napsal: když do mě bude falkkon eště chvilku emailama hučet, tak se tam objevím taky, aby ste tam měli reprezentanta západu naší republiky Ale je to zatím hodně nejisté, podle počasí a tak vůbec podle rodiny
Návštěvník Kamil Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 old black napsal: Tak to mám lézt mezi bláznivý hodináře a ještě k tomu abstinenty? Taky bych to auto mohl někde nechat a někde přespat...
NIGHTinGALE Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 B.F.G. napsal: Na slovo majdalenky jsem alergický!!! Tak to slovo napiš s velkým M. Třeba ti to od alergie pomůže.
B.F.G. Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 NIGHTinGALE napsal: Tak to slovo napiš s velkým M. Třeba ti to od alergie pomůže. Ani azbubukou to nepomáhá. Před nedávnem sem tam měl bydlet, ale to je dlouhý příběh... Ještě dotaz k orientaci na místě. Bude ten stůl nějak označen, má číslo, nebo něco podobného? Nebo mám projít celou hospodu a koukat všem na ruce
Foundryman Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 (upraveno) Hmmm, to je pravda. Mohl by někdo z Brňáků vytisknout na čtvrtku papíru logo Chronomagu a doručit mi ho? Dorazím dřív a dám to na stůl. Každopádně místa máme na zahrádce. Upraveno 20. července 2007 uživatelem Foundryman
Lord Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 pujdeme podle sluchu, doufam ze vsichni berou automaty
Foundryman Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Prosil bych o přibližné vyjádření plánovaných účastníků, měl bych do konce týdne upřesnit počet míst. Pokusím se sehnat budík, který umístím na stůl jako stylové poznávací znamení
New Milis Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 (upraveno) Hm, že bych tam přijel na Ohnivé Židli, přiožral se, přespal poblíž a dopoledne odburácel? NiGu, prosím tě, není poblíž nějakej pensiónek? Upraveno 25. července 2007 uživatelem New Milis
Návštěvník Kamil Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 "Ohnivá Židle" to jsem ještě neslyšel, to je dobrý.
JJ Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Dorazím a připojuju se k dotazu po nějakém tom civilisovaném přenocování někde poblíž. A další věc: berou v té hospodě karty?
Foundryman Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Millisi, mašinu bychom případně strčili ke mně do firmy a ráno bych tě zavezl. Na nocleh se zeptám tady u nás vedle, Falkkon mě (snad) potom poveze domů. Taxíky když tak taky fungují.
New Milis Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Foundryman napsal: Millisi, mašinu bychom případně strčili ke mně do firmy a ráno bych tě zavezl. Na nocleh se zeptám tady u nás vedle, Falkkon mě (snad) potom poveze domů. Taxíky když tak taky fungují. Tyjo Foundrymane, tak to zní dobře, dík. Tak to bych jako přijel. Hlásím se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se