Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

když do mě bude falkkon eště chvilku emailama hučet, tak se tam objevím taky, aby ste tam měli reprezentanta západu naší republiky B) Ale je to zatím hodně nejisté, podle počasí a tak vůbec podle rodiny

Odesláno
  X-Bob napsal:
když do mě bude falkkon eště chvilku emailama hučet, tak se tam objevím taky, aby ste tam měli reprezentanta západu naší republiky B) Ale je to zatím hodně nejisté, podle počasí a tak vůbec podle rodiny

:thumbsup_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno
  old black napsal:
Tak to mám lézt mezi bláznivý hodináře a ještě k tomu abstinenty? :)

Taky bych to auto mohl někde nechat a někde přespat... :o

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Tak to slovo napiš s velkým M. Třeba ti to od alergie pomůže.

Ani azbubukou to nepomáhá. :) Před nedávnem sem tam měl bydlet, ale to je dlouhý příběh...

Ještě dotaz k orientaci na místě. Bude ten stůl nějak označen, má číslo, nebo něco podobného? Nebo mám projít celou hospodu a koukat všem na ruce :D

Odesláno (upraveno)

Hmmm, to je pravda. Mohl by někdo z Brňáků vytisknout na čtvrtku papíru logo Chronomagu a doručit mi ho? Dorazím dřív a dám to na stůl.

Každopádně místa máme na zahrádce.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno (upraveno)

Hm, že bych tam přijel na Ohnivé Židli, přiožral se, přespal poblíž a dopoledne odburácel? NiGu, prosím tě, není poblíž nějakej pensiónek?

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno

Dorazím a připojuju se k dotazu po nějakém tom civilisovaném přenocování někde poblíž. A další věc: berou v té hospodě karty?

Odesláno
  Foundryman napsal:
Millisi, mašinu bychom případně strčili ke mně do firmy a ráno bych tě zavezl. Na nocleh se zeptám tady u nás vedle, Falkkon mě (snad) potom poveze domů. Taxíky když tak taky fungují.

Tyjo Foundrymane, tak to zní dobře, dík. Tak to bych jako přijel. Hlásím se. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...