Trňák Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Ale no tak, zas tak hloupej nejsem. Tak já je koupím (ještě můzem mít normální špendlik se žlutou hlavičkou, jak Vontové ).
Jarett Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Trňák napsal: Ale no tak, zas tak hloupej nejsem. Tak já je koupím (ještě můzem mít normální špendlik se žlutou hlavičkou, jak Vontové ). to byl pokus o vtip .... přimlouvám se za zavírací, nerad bych si provedl piercing ..
Trňák Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Já to jako vtip bral. Volba tedy padla na zavírací-hned potom co jsem napsal ten příspěvek s normálními špendlíky, tak se mi před očima začaly rozvíjet katastrofické vize o tom co by si kdo mohl udělat po pěti+ pivech
brett Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Kamil napsal: A co tohle? Kamile, sorry - to není ani povolení vstupu a ani vízum pro "cajzly" :-) Ale Tebe rádi uvidím(e)! I když jsi z tej Přahy.
brett Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Jarett napsal: jmenovky : třeba takhle ? Nick/jméno Supeeeer. Začínám si ji vyrábět :-)
Trňák Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 brett napsal: Kamile, sorry - to není ani povolení vstupu a ani vízum pro "cajzly" :-) Ale Tebe rádi uvidím(e)! I když jsi z tej Přahy. Stačí vyplnit tohle: vízum
brett Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Ze zkušenosti z jiných srazů - vezměte s sebou pokud možno více než jen ty jedny hodinky na své ruce. Třeba i jiné propriety apod. Slibuji, že vezmu s sebou na ukázku ten USB-mikroskop, o kterém byla debata v jiném vlákně. Někdo, kdo vlastní stojánek od Higuchiho, by jej mohl na ukázku přinést ukázat. Chystám se na objednávku.
tombed Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 možná se taky objevím, pokud teda neodjedu 9.2. mimo republiku, takže se radši do seznamu nepíšu, potom bych ti Brette vzal ukázat stojánek...
sava Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Tak to bude slušná sešlost:) Přidám se k těm návrhům co ještě vzít.. hlasuju pro nějáké fajn časopisy o hodinkách atd. Věřím, že live kousky a pivko bude větší zábava, ale proč to nedoplnit i o další matroše.
brett Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 (upraveno) tombed napsal: možná se taky objevím, pokud teda neodjedu 9.2. mimo republiku, takže se radši do seznamu nepíšu, potom bych ti Brette vzal ukázat stojánek... Dojet tedy musíš, protože jsi vynechal minulý pátek (z důvodu post-opilosti) a tedy kvůli tomu stojánku! Upraveno 24. ledna 2010 uživatelem brett
brett Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Jsem připraven na sraz ... Pokud by někdo měl pocit, že je autorem tohoto nápadu jak se identifikovat a že tímto porušuju jeho autorská práva, ať se ihned přihlásí. Nerad bych se opětovně dostal do situace, že jsem tímto někomu povinován poplatkem (reálná situace, detaily nechci uvádět, ale nechci někomu fejkovat jeho nápad, i když on třeba vyznáva fejkové hodinky a ještě to zveřejňuje).
tombed Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 proto si brettíku když tak nastříkám nick rovnou na čelo...
Jarett Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 brett napsal: Jsem připraven na sraz ... pořádek a kázeň musí být ...
Jumbo Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Kamil napsal: A co tohle? Kamile, to jméno je na té kartičce snad i navíc. Stačí pes a je to jasné.
martini Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Jmenovky bych nechal na lidove tvorivosti. Krome jmena a nicku si ta nekteri urcite budou chtit dat avatara. Jen bych tu domluvil rozmer. Klasicka vizitkova karticka by mela stacit. A jsem urcite pro ty zluty spendliky
idaho.cz Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Taky preferuju sraz od 17:00 a jidlo si urcite taky dam :-)
Trňák Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Takže prozatimní seznam(omlouvám se všem, kteří jak jsem zjistil nebyli v tom posledním zahrnuti): adamjursa Aldo b.trnkocy Beny Brett DAveDOG idaho.cz Jarett Jumbo Kamil martini mrakodrap old black Rambo sava sibirnaya skalis Topkan Trňák watcher --------- Grakij tombed
Trňák Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Jsem to teda dnes zarezervoval: 11.2. cca 22 lidí (aby byla rezerva) od 17 hodin, heslo: Chronomag. Musel jsem složit zálohu, takže jestli nikdo nepřijde, tak já si vás najdu!
sava Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Já dojdu taky na tu 17:00 na nějákej žvanec... Tak napište, jestli tam někdo v těch 17 budete, ať tam nesedím jak trubka sám u stolu pro 20:)
afrikab Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 To bych se mohl taky stavit, uz bych mel byt nazpatek v republice.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se