Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale no tak, zas tak hloupej nejsem. Tak já je koupím (ještě můzem mít normální špendlik se žlutou hlavičkou, jak Vontové :rolleyes: ).

Odesláno
  Trňák napsal:
Ale no tak, zas tak hloupej nejsem. Tak já je koupím (ještě můzem mít normální špendlik se žlutou hlavičkou, jak Vontové :rolleyes: ).

to byl pokus o vtip .... přimlouvám se za zavírací, nerad bych si provedl piercing .. :P

Odesláno

Já to jako vtip bral. Volba tedy padla na zavírací-hned potom co jsem napsal ten příspěvek s normálními špendlíky, tak se mi před očima začaly rozvíjet katastrofické vize o tom co by si kdo mohl udělat po pěti+ pivech :D

Odesláno
  brett napsal:
Kamile, sorry - to není ani povolení vstupu a ani vízum pro "cajzly" :-)

Ale Tebe rádi uvidím(e)! I když jsi z tej Přahy.

Stačí vyplnit tohle: vízum :P

Odesláno

Ze zkušenosti z jiných srazů - vezměte s sebou pokud možno více než jen ty jedny hodinky na své ruce. Třeba i jiné propriety apod.

Slibuji, že vezmu s sebou na ukázku ten USB-mikroskop, o kterém byla debata v jiném vlákně.

Někdo, kdo vlastní stojánek od Higuchiho, by jej mohl na ukázku přinést ukázat. Chystám se na objednávku.

Odesláno

Tak to bude slušná sešlost:) Přidám se k těm návrhům co ještě vzít.. hlasuju pro nějáké fajn časopisy o hodinkách atd. Věřím, že live kousky a pivko bude větší zábava, ale proč to nedoplnit i o další matroše.

Odesláno (upraveno)
  tombed napsal:
možná se taky objevím, pokud teda neodjedu 9.2. mimo republiku, takže se radši do seznamu nepíšu, potom bych ti Brette vzal ukázat stojánek...

Dojet tedy musíš, protože jsi vynechal minulý pátek (z důvodu post-opilosti) a tedy kvůli tomu stojánku!

Upraveno uživatelem brett
Odesláno

Jsem připraven na sraz ...

post-5108-1264355513.jpg

Pokud by někdo měl pocit, že je autorem tohoto nápadu jak se identifikovat a že tímto porušuju jeho autorská práva, ať se ihned přihlásí. Nerad bych se opětovně dostal do situace, že jsem tímto někomu povinován poplatkem (reálná situace, detaily nechci uvádět, ale nechci někomu fejkovat jeho nápad, i když on třeba vyznáva fejkové hodinky a ještě to zveřejňuje).

Odesláno

Jmenovky bych nechal na lidove tvorivosti. Krome jmena a nicku si ta nekteri urcite budou chtit dat avatara. Jen bych tu domluvil rozmer. Klasicka vizitkova karticka by mela stacit. A jsem urcite pro ty zluty spendliky :thumbsup_anim:

Odesláno

Takže prozatimní seznam(omlouvám se všem, kteří jak jsem zjistil nebyli v tom posledním zahrnuti):

adamjursa

Aldo

b.trnkocy

Beny

Brett

DAveDOG

idaho.cz

Jarett

Jumbo

Kamil

martini

mrakodrap

old black

Rambo

sava

sibirnaya

skalis

Topkan

Trňák

watcher

---------

Grakij

tombed

Odesláno

Jsem to teda dnes zarezervoval: 11.2. cca 22 lidí (aby byla rezerva) od 17 hodin, heslo: Chronomag. Musel jsem složit zálohu, takže jestli nikdo nepřijde, tak já si vás najdu!

Odesláno

Já dojdu taky na tu 17:00 na nějákej žvanec... Tak napište, jestli tam někdo v těch 17 budete, ať tam nesedím jak trubka sám u stolu pro 20:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...