Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Brno

mrakodrap

Doporučené příspěvky

A pristi sraz udelame uz konecne patecni! A NiGu, Ty mas ucast povinnou, vsichni jsou nateseny na Bubliny :).

abysme se nejak zavcasu domluvili, kdo by byl pro sraz v patek, jak navrhuje Honza? 06.08.2010 od 18:00 misto bysme vymysleli v prubehu? - do staje me ale nikdo nedostane ani za zlaty prase...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Tak trochu kacířsky ..

2. úterý v měsíci je už příští týden. Než se domluvíte na nějakém termínu, tak ti co mají chuť by to mohli zmáknout.

Vzhledem k roční době - open air je preferable.

Nicméně v tom jsem slabší se znalostí možností, takže buď:

- na té střeše na Svoboďáku (nemůžu si vzpomenout)

- Starobrno?

- někdo s genálními sklony něco ještě rychle doporučí :-)

Odkaz ke komentáři

Tak trochu kacířsky ..

2. úterý v měsíci je už příští týden. Než se domluvíte na nějakém termínu, tak ti co mají chuť by to mohli zmáknout.

.....

- někdo.......něco ještě rychle doporučí :-)

A restaurace Přístav na přehradě by byla špatná volba? Dáme rybí mísu..... jen námět....

Ale je fakt, že pro lidi z druhé strany Brna by to obzvlášť v úterý mohlo být celkem z ruky. Až nás vyhodí, můžeme se přesunout o pár set metrů dál do TýPííí. (A Sava to bude mít blízko, pokud si dobře pamatuju.)

Odkaz ke komentáři

A restaurace Přístav na přehradě by byla špatná volba? Dáme rybí mísu..... jen námět....

Ale je fakt, že pro lidi z druhé strany Brna by to obzvlášť v úterý mohlo být celkem z ruky. Až nás vyhodí, můžeme se přesunout o pár set metrů dál do TýPííí. (A Sava to bude mít blízko, pokud si dobře pamatuju.)

Máš recht:) Jsem maximálně pro:)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

10. nebylo nic, přesstože jsem měl celý týden předtím cukání to sem hodit.

V září bychom se mmohli vrátit k původnímu scénaři - každé druhé úterý v měsíci. Nicméně 14. bych tu neměl být. Pokud se týká místa - stále nezazněl alternativní návrh.

Odkaz ke komentáři

10. nebylo nic, přesstože jsem měl celý týden předtím cukání to sem hodit.

V září bychom se mmohli vrátit k původnímu scénaři - každé druhé úterý v měsíci. Nicméně 14. bych tu neměl být. Pokud se týká místa - stále nezazněl alternativní návrh.

"Na střeše" svoboďáku je to dobrý ne? A navíc je to kousek všude a pro všechny...

Za sebe lobuju za podnik Havana v Líšni... :D Od tam můžu i po 4rech domů v pohodě dorazit.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...