sibirnaya Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 A pristi sraz udelame uz konecne patecni! A NiGu, Ty mas ucast povinnou, vsichni jsou nateseny na Bubliny . abysme se nejak zavcasu domluvili, kdo by byl pro sraz v patek, jak navrhuje Honza? 06.08.2010 od 18:00 misto bysme vymysleli v prubehu? - do staje me ale nikdo nedostane ani za zlaty prase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 Tak konecne nekdo rozumne navrhuje patek, aby se nemuselo jen tak curdit, a ja 6. nemuzu. Chjo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 (upraveno) Tak konecne nekdo rozumne navrhuje patek, aby se nemuselo jen tak curdit, a ja 6. nemuzu. Chjo! Ja 6.8. taky nemuzu. Prvni dva tydny v srpnu mam dovolenou... Ale jinak rozhodne patek. Upraveno 21. července 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 tak navrhnete jinej termin, ale musime to nejak skloubit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 tak navrhnete jinej termin, ale musime to nejak skloubit.. Co takhle 20. srpna? Je to dost dopredu, ale zaroven je to asi nejblizsi termin, kdy budu moct. Zkuste napsat, co si o tom myslite a pripadne navrhnout jiny (pozdejsi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 ja jsem klidne pro, pokud porad trvate na tom patecnim terminu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 jsem pro 20. srpna, ale nevadi mi ani nejaky uterek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 Co takhle 20. srpna? Je to dost dopredu, ale zaroven je to asi nejblizsi termin, kdy budu moct. Zkuste napsat, co si o tom myslite a pripadne navrhnout jiny (pozdejsi). 20. jsem zrovna na dovolené, takže se stavim příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Tak trochu kacířsky ..2. úterý v měsíci je už příští týden. Než se domluvíte na nějakém termínu, tak ti co mají chuť by to mohli zmáknout. Vzhledem k roční době - open air je preferable. Nicméně v tom jsem slabší se znalostí možností, takže buď:- na té střeše na Svoboďáku (nemůžu si vzpomenout)- Starobrno?- někdo s genálními sklony něco ještě rychle doporučí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Tak trochu kacířsky .. 2. úterý v měsíci je už příští týden. Než se domluvíte na nějakém termínu, tak ti co mají chuť by to mohli zmáknout. ..... - někdo.......něco ještě rychle doporučí :-) A restaurace Přístav na přehradě by byla špatná volba? Dáme rybí mísu..... jen námět.... Ale je fakt, že pro lidi z druhé strany Brna by to obzvlášť v úterý mohlo být celkem z ruky. Až nás vyhodí, můžeme se přesunout o pár set metrů dál do TýPííí. (A Sava to bude mít blízko, pokud si dobře pamatuju.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 A restaurace Přístav na přehradě by byla špatná volba? Dáme rybí mísu..... jen námět.... Ale je fakt, že pro lidi z druhé strany Brna by to obzvlášť v úterý mohlo být celkem z ruky. Až nás vyhodí, můžeme se přesunout o pár set metrů dál do TýPííí. (A Sava to bude mít blízko, pokud si dobře pamatuju.) Máš recht:) Jsem maximálně pro:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Utery 10.8. bych konecne mohl- pokud bych se svyma X-windama s AR neurazil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Ahoj, já bych se v to úterý taky mohl stavit, pokud pozvání platí i pro nezkušené členy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Takze v utery 10.8. nic ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 ja to dnes nedavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Bylo teda 10. srpna neco? A co ten patek? Asi ne puvodne navrhovany tento tyden, ale co treba pristi (3. zari)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 10. nebylo nic, přesstože jsem měl celý týden předtím cukání to sem hodit.V září bychom se mmohli vrátit k původnímu scénaři - každé druhé úterý v měsíci. Nicméně 14. bych tu neměl být. Pokud se týká místa - stále nezazněl alternativní návrh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) 10. nebylo nic, přesstože jsem měl celý týden předtím cukání to sem hodit. V září bychom se mmohli vrátit k původnímu scénaři - každé druhé úterý v měsíci. Nicméně 14. bych tu neměl být. Pokud se týká místa - stále nezazněl alternativní návrh. "Na střeše" svoboďáku je to dobrý ne? A navíc je to kousek všude a pro všechny... Za sebe lobuju za podnik Havana v Líšni... Od tam můžu i po 4rech domů v pohodě dorazit. Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Střecha Svoboďáku je OK :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Kazdy dva tydny je to na h...o, to je lepsi jednou za mesic az dva ve vetsim poctu nez se grupovat v par ks skoro kazdej tyden. Ale trebas je to jen muj nazor.. Kazdopadne posledni patecni sraz byl vyvedenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se