Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesto, že nás bylo jen kvarteto, bylo to velmi příjemné!

Kuchyně výtečná, povídání zajímavé. Martin z Oriosy je znalec dění okolo hodinek s čilým a aktivním zájmem o historii umění, takže poučné :-)

Jeho kapsáče, mnohými již viděné, se mi velmi líbily.

Jo a ještě něco! Zaznamenal jsem dodatečnou úchylku u brněnských kolegů, kterou jsem zaznamenal už v Ostravě. Chtěl jsem oslnit nožíkem s damaškovým ostřím, který jsem si na jednom srazu pořídil od Travellera (ačkoli jsem jej nepotřeboval :-(). A ejhle, najednou vytáhl nějaký nožík každý z přítomných!

Díky oběma Martinům (+ martini) a Petrovi (BFG) za příjemný večer.

Odesláno

CHRONOMAG REZERVACE v ORIOSE na vystavu IWC tento CTVRTEK 18 .11. od 17:00 do 18:00 !!!

Vyber IWC bude velky, prevezli tam kousky z Viennatime a jeste dalsi, bude to super narez:-) Pokracovanim prezentace bude chrono-pivo after-pokec, treba v Empiru.

Prezencka, viz predchozi odkaz na vlakno.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Vazeni,

vypada to, ze se blizi druhe utery v mesici, takzekdo by mel zajem si v utery 7.12. od 18. hod popovidat treba v opet v Empiru treba opet o hodinkach nebo treba vzpomenout a pripit na Pearl Harbor (tematicke hodinky JP/US vitany). Pokud se nekomu chce rozjet i nejaky vetsi prevanocni sraz jsem pro, ale ty uterky me bavi.

(pokud nekdo mysli, ze druhe utery je 14teho, taky mozno, ja to beru, ze je to druhy tyden)

B.F.G. diky za fotky, hlavne ty cibule se podarily bajecne.

Upraveno uživatelem martini
Odesláno

14. prosince se u me prozatim zda ok. Urcite udelame predvanocni sraz :). Jeste zitra zjistim, kdy mame firemni vecirek, abych mohl potvrdit termin (kazdopadne i kdyby se to krylo, tak bych se na firemnim jen mihl a preferenci by tentokrat dostal chronomag).

Odesláno
  V 11. 12. 2010 v 14:45, 'Topkan' napsal:

Platí, jenom nevím, zda to tam někdo rezervoval.

Tak jestli se nekdo do vecera neozve, ze udelal rezervaci, tak tam zavolam a zaridim to.
Odesláno

Maji dost plno, ale zarezervoval jsem misto pro 8 lidi (Empire, utery, 18:00)

skalis

sava

Topkan

martini

Martin z Oriosy (s tim jsem ale nemluvil)

macher

+2 mista rezerva

Jestli se nas sejde vic, snad se nejak vlezem.

Odesláno (upraveno)

Honzo, diky za rezervacku. Martinovi jsem to rikal a myslim, ze s tim pocita. Ja se tentokrat zdrzim jen hodinku, dalsi den mam brzke pracovni cestovani.

Upraveno uživatelem martini
Odesláno
  V 13. 12. 2010 v 8:19, 'martini' napsal:

Honzo, diky za rezervacku. Martinovi jsem to rikal a myslim, ze s tim pocita. Ja se tentokrat zdrzim jen hodinku, dalsi den mam brzke pracovni cestovani.

jj, ja taky pocitam, ze pokecame hodku, dve a pak pujdu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...