Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Člověče, ptal jsem se synovce, ten na mě vyvalil oči a pravil, že jsem vůl.

Že prý mu to přijde jako zbraň ze Star Treku a ne hodinky :suicide_anim:

Takže... pro synovce je nevezmu. Možná bych je vzal pro sebe, ale to bych je musel nejdříve vidět. Alespoň máme důvod se potkat ;)

Afrika rozjel tu nelidskou chlastačku? Heh :) No jo, prodal dvě pouzdra, utržil 2.500Kč, tak to nějak rozumně utratit musel, ne? :D

Pánové, kdy dáme repete? Zase bych se s vámi rád srazil :) :) :)

Repete klidně zejtra. :) Hele, to je jako dobrej nápad, vzít je pro sebe. Řekni, kde mám kdy bejt a já tam budu! Jo, byl to Afrika. Afriko, braň se!! :D P.S. : Co to máš za divnýho synovce?

Odesláno

Tak koukám ještě se to pěkně rozjelo,no ještě že jsem se včas vypařil ,asi bych tam všechno zapoměl i tašku a domu došel bez ní,jen jsem myslel že proběhne nějaká menší burzička peníze jsem měl ale nic se nekonalo, tak o to větší důvod se vidět znovu.

Odesláno

Ja se branit nebudu. Milis si tak posteskl, docela smutne, ze by si dal nejakeho panaka. Jsem slabeho srdce, jeho smutne oci me dostaly, a tak jsme sli. Tri tequily pred spanim preci nemohou uskodit.

Ale docela me mrzi, ze se nevytahly nejake sbirecky. Ale jak tu uz padlo, o to vetsi duvod se setkat znovu.

Odesláno

no jak vidím tak se Vám to opravdu vydařilo a to jsem rád, jde vidět že je tady dobrá partička a o to víc mě mrzí že jsem na první chrono gang nemohl, ale nevadí, všichni jste nažhavení jak výfuk od Ferrari to zopáknout. :lol:

• po měsících...
Odesláno

smarja ted nemuzu nejak ty tekutiny s obsahem alkoholu ani videt, nejak se nam vcera vydaril vecirek a jeste ted mam takovej ten divnej pocit v ustech :)

ale jinak su pro :D

Odesláno (upraveno)
  Lord napsal:
smarja ted nemuzu nejak ty tekutiny s obsahem alkoholu ani videt, nejak se nam vcera vydaril vecirek a jeste ted mam takovej ten divnej pocit v ustech :)

ale jinak su pro :D

DIVNEJ POCIT V ÚSTECH?

Mno, když tak koukám na tvůj avatar, tak bych s těmi ústy možná zašel i k doktorovi :D

Jinak jsem taky pro a přidal bych se. Pokud to nebude prvních 14 dnů v prosinci...

Edit: Ideální by prý bylo 24.12. ráno. Abych se prý doma nemotal, mi bylo právě řečeno :D

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...