New Milis Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 NIGHTinGALE napsal: Člověče, ptal jsem se synovce, ten na mě vyvalil oči a pravil, že jsem vůl. Že prý mu to přijde jako zbraň ze Star Treku a ne hodinky Takže... pro synovce je nevezmu. Možná bych je vzal pro sebe, ale to bych je musel nejdříve vidět. Alespoň máme důvod se potkat Afrika rozjel tu nelidskou chlastačku? Heh No jo, prodal dvě pouzdra, utržil 2.500Kč, tak to nějak rozumně utratit musel, ne? Pánové, kdy dáme repete? Zase bych se s vámi rád srazil :) Repete klidně zejtra. Hele, to je jako dobrej nápad, vzít je pro sebe. Řekni, kde mám kdy bejt a já tam budu! Jo, byl to Afrika. Afriko, braň se!! P.S. : Co to máš za divnýho synovce?
Návštěvník Kamil Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Kořalové! Ještě že jsem se včas ztratil...
New Milis Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Kamil napsal: Kořalové! Ještě že jsem se včas ztratil... Já to nestih.. Se ztratit.
Cubert Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Vydarena akce. A panacky nakonec, Afrika to pekne rozproudil. New Milisova tequila bez citronu me dostala, je to borec
bolverk Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Tak koukám ještě se to pěkně rozjelo,no ještě že jsem se včas vypařil ,asi bych tam všechno zapoměl i tašku a domu došel bez ní,jen jsem myslel že proběhne nějaká menší burzička peníze jsem měl ale nic se nekonalo, tak o to větší důvod se vidět znovu.
afrikab Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 Ja se branit nebudu. Milis si tak posteskl, docela smutne, ze by si dal nejakeho panaka. Jsem slabeho srdce, jeho smutne oci me dostaly, a tak jsme sli. Tri tequily pred spanim preci nemohou uskodit. Ale docela me mrzi, ze se nevytahly nejake sbirecky. Ale jak tu uz padlo, o to vetsi duvod se setkat znovu.
midloch Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 no jak vidím tak se Vám to opravdu vydařilo a to jsem rád, jde vidět že je tady dobrá partička a o to víc mě mrzí že jsem na první chrono gang nemohl, ale nevadí, všichni jste nažhavení jak výfuk od Ferrari to zopáknout.
xlaque Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 Ou,snad sa takto nevyvinie aj Žilinsky zraz,já jsem ještě nezletilý
vor Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Tak co ta mikulášská besídka? Minule jsem nemohl, bo sem byl v praci, ale teď bych přijel.
B.F.G. Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 Že by se něco začalo dít? http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...sraz+chronomagu
Lord Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 smarja ted nemuzu nejak ty tekutiny s obsahem alkoholu ani videt, nejak se nam vcera vydaril vecirek a jeste ted mam takovej ten divnej pocit v ustech ale jinak su pro
NIGHTinGALE Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 (upraveno) Lord napsal: smarja ted nemuzu nejak ty tekutiny s obsahem alkoholu ani videt, nejak se nam vcera vydaril vecirek a jeste ted mam takovej ten divnej pocit v ustech ale jinak su pro DIVNEJ POCIT V ÚSTECH? Mno, když tak koukám na tvůj avatar, tak bych s těmi ústy možná zašel i k doktorovi Jinak jsem taky pro a přidal bych se. Pokud to nebude prvních 14 dnů v prosinci... Edit: Ideální by prý bylo 24.12. ráno. Abych se prý doma nemotal, mi bylo právě řečeno Upraveno 25. listopadu 2007 uživatelem NIGHTinGALE
vor Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 Co tak příští pátek 7.12, v hospodě jak jste byli minule.
B.F.G. Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 vor napsal: Co tak příští pátek 7.12, v hospodě jak jste byli minule. Já jsem pro, po 24. 12. budu doufejme letos konečně na dovolené.
old black Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 Taky mně to vyhovuje, přijedu zachlastat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se