martini Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Aktualizace: 1. gas 2. sibirnaya 3. old black 4. martini 5. Martin J. - předběžně ano 6. stopa99 7. HonzaS - předběžně 8. Paleolit (na 80%) 9. Bolverk (zatím neví jistě) 10. nightingale + 1 (tenhle termín už mi snad konečně vyjde) 11. vrcan - na 70% 12. ZDR 13. IWCmann 14. M. von O. 15. amateur Tak si rikam, ze by zapis na sraz mel byt spojeny s motivacni stokorunou. Asi s tim nikdo nebude souhlasit, ale kazdy by si ucast lip promyslel a pak si to bud propil nebo nechal na zdravi ucastniku (kazdy tam za vecer stejne nechame daleko vic). Pak by se lip rezervoval stul misto pul hospody. (Chapu, ze na posledni chvili se muze prihodit cokoli komukoli. Ale postupne vyhnívání trochu kazi radost vsem.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 martini: dyt tak je to normalni, takhle to probiha pokazde, bloknes stul pro dvacet a dojde trinact, nevim, co te na tom zarazi. ono jednak je to otazka priorit - dam prednost srazu s hodinkarama, nebo sukackou s princeznou, co sem potkal pred dvema dnama v baru? a druhak... Ani nevim. Nejak sem se zasnil a zapomnel, co sem chtel rict Placena ucast je picovina na entou, i kdyz tobe, co by organizujicimu, by to znacne usnadnila. Kazdopadne, pokud nas dojde do empajru vo pet min, a propijem zase slusnej ranec, tak se na nas stejne nikdo zlobit nebude a radi nas tam znova uvidej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Pokud se zítra nezaseknu na té dodrbané D1, tak dojdu a budeme dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 uz vcera jsem vysadil antabus, zena jde chlastat s kamaradkou a cumet s tchyni na bednu taky nehodlam, takze toho vypiju vagon, sezeru celou rybu a pokud tam maji doutniky, tak budu kurit jak sadrovy jezek, utrata bude ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Pokud se zítra nezaseknu na té dodrbané D1, tak dojdu a budeme dva. Nezaseknes a prineses ty upiri hodinky, fakt jsem na ne nazhaveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Velke zmateni terminu, ale zda se, ze bych se mohl precijen na chvili ukazat (hodinka az dve). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 (upraveno) sibirnaya: ja to beru, vsak jsme se o tom bavili, ze je to tak dycky. Kazdopadne to ted vypada na 16-17 kousku a pocasi kolem 24st.C, coz vypada na peknou seslost na terase. skalis: vidis, po dvou trech zelenych pivech ti i ty terminy zacinaji davat smysl :-) (btw ty davy na mendlaku nesly autem skoro rozhrnout) Upraveno 21. dubna 2011 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 @martini asi o půl dvanácté už to začínalo být zajímavé a když jsem jel okolo po půl šesté tak mi z toho bylo až zle... zpět už byla naštěstí tma. Najít v centru volnou zahrádku = nemožné, ale nakonec jsme se uskromnili. @skalis díky za provětrání a ta vyleštěná luneta je zlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pearce Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Ja bych taky dorazil 16. Pearce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Děkuji všem za tradičně skvělý pokec a zábavu a těším se zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Také bych chtěl poděkovat organizátorům brněnského srazu. Bylo bezva vidět známé i neznámé tváře a kouknout na jejich nové přírustky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 kua ty rumy na zaver ve dve rano v aloze byly dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 kdybys nerek, ze uz pudes dom, moh sem se jit dorazit s vama. takhle uz jak kokot od osmi cumakuju v haklu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Mel si jit s nama, lakal jsem te, taxi poslat do ri.ti a pokracovat v krasojizde priste to napravime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 kdybys mel ku..u a nekvicel, ze mrznes, tak se to nemuselo tak dramatizovat, tak to na me nehaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 ja mel, cernou, lesklou a bylo v ni teplo to zapricinila moje baba, jak na nas cekala dolu, tak ji tam prudili nejaci zmetci, stresovala a ja spechal zachranovat este su v brne, namichej ananasovy a valim ti pomoct hakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 (upraveno) Bylo to fajn, akorát z toho nealko kiwi koktejlu mě pálí žáha ještě teď.Takže příště si nedám kiwi, ale radši nějaký alkohol. Jo a vezmu ty Corum. Edit pro Skalise - neprodávej ty rolády, bude tě to mrzet. A dokup si k nim tyhle Tudory, budeš mít hezký páreček Upraveno 23. dubna 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Safra asi sem si tohle vlákno měl přečíst dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Sraz byl perfektni, skoda, ze jsem utekl pomerne brzy, nejspis pak mohla prijit jeste dobra jizda. Tak priste . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Diky vsem, byl to fajn sraz! Slovenska spojka by se mohla ucastnit pravidelne. Zaverecny doraz v Aloze zopakujeme i priste. (jen si pred tim nedam ty Lechovice. Tos mel Gasi pravdu.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se