Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Brno

mrakodrap

Doporučené příspěvky

Aktualizace:

1. gas

2. sibirnaya

3. old black

4. martini

5. Martin J. - předběžně ano

6. stopa99

7. HonzaS - předběžně

8. Paleolit (na 80%)

9. Bolverk (zatím neví jistě)

10. nightingale + 1 (tenhle termín už mi snad konečně vyjde)

11. vrcan - na 70%

12. ZDR

13. IWCmann

14. M. von O.

15. amateur

Tak si rikam, ze by zapis na sraz mel byt spojeny s motivacni stokorunou. Asi s tim nikdo nebude souhlasit, ale kazdy by si ucast lip promyslel a pak si to bud propil nebo nechal na zdravi ucastniku (kazdy tam za vecer stejne nechame daleko vic). Pak by se lip rezervoval stul misto pul hospody. (Chapu, ze na posledni chvili se muze prihodit cokoli komukoli. Ale postupne vyhnívání trochu kazi radost vsem.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

martini: dyt tak je to normalni, takhle to probiha pokazde, bloknes stul pro dvacet a dojde trinact, nevim, co te na tom zarazi. ono jednak je to otazka priorit - dam prednost srazu s hodinkarama, nebo sukackou s princeznou, co sem potkal pred dvema dnama v baru? a druhak... Ani nevim. Nejak sem se zasnil a zapomnel, co sem chtel rict :D Placena ucast je picovina na entou, i kdyz tobe, co by organizujicimu, by to znacne usnadnila. Kazdopadne, pokud nas dojde do empajru vo pet min, a propijem zase slusnej ranec, tak se na nas stejne nikdo zlobit nebude a radi nas tam znova uvidej :)

Odkaz ke komentáři

sibirnaya: ja to beru, vsak jsme se o tom bavili, ze je to tak dycky.

Kazdopadne to ted vypada na 16-17 kousku a pocasi kolem 24st.C, coz vypada na peknou seslost na terase.

skalis: vidis, po dvou trech zelenych pivech ti i ty terminy zacinaji davat smysl :-) (btw ty davy na mendlaku nesly autem skoro rozhrnout)

Upraveno uživatelem martini
Odkaz ke komentáři

@martini asi o půl dvanácté už to začínalo být zajímavé a když jsem jel okolo po půl šesté tak mi z toho bylo až zle... zpět už byla naštěstí tma. ;)

Najít v centru volnou zahrádku = nemožné, ale nakonec jsme se uskromnili.

@skalis díky za provětrání a ta vyleštěná luneta je zlo :)

Odkaz ke komentáři

Bylo to fajn, akorát z toho nealko kiwi koktejlu mě pálí žáha ještě teď.

Takže příště si nedám kiwi, ale radši nějaký alkohol. Jo a vezmu ty Corum.

Edit pro Skalise - neprodávej ty rolády, bude tě to mrzet. A dokup si k nim tyhle Tudory, budeš mít hezký páreček :)

post-1118-042079400 1303548688.jpg

post-1118-057697700 1303548706.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...