NIGHTinGALE Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Co tak příští pátek 7.12, v hospodě jak jste byli minule. Bohužel jsem mimo ČR. Můžu vám tam poslat manželku, ale ta by všechny hodinky rozdala, takže to není asi dobrý nápad. Hezky si to užijte a pořiďte nějaké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Bohužel jsem mimo ČR. Můžu vám tam poslat manželku, ale ta by všechny hodinky rozdala, takže to není asi dobrý nápad. Hezky si to užijte a pořiďte nějaké fotky. To je škoda, musíš pořád jezdit po dovolenejch??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 27. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Snad to vyjde a přijdu a ne jak minule. Každopádně v tuhle chvíli říkám ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Hlavně by to chtělo zamluvit stůl, bydlí tam někdo poblíž ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Co tak příští pátek 7.12, v hospodě jak jste byli minule. Nemáte chuť na nejlepší koleno a plzeňské pivo na Bláhovce? Na Lesné bylo koleno katastrofa!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Tak 7.12. obsazeno, beru zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Nemáte chuť na nejlepší koleno a plzeňské pivo na Bláhovce? Na Lesné bylo koleno katastrofa!!! Blahovka je permanentne narvana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Kde to je? Tady je něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 (upraveno) jo to vypada dost dobre a dokonce i neco s hodinkama foto Upraveno 28. listopadu 2007 uživatelem Lord Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 Já bych taky s chutí přišel podřystat, žel nejsu žádné organizátor, ale NiG potvrdí, že přímo u zdejšího zdroje je to fajné, byť chápu, že někteří tuto značku v lásce nemají. A nebo na višňové k Richardovi? http://pivni.info/Akce_2006/Akce_RIBZ_06.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Rentiere, ta pivovarská je dobrej nápad, jsem pro. Pokud se přidají ostatní, můžeš to tam zamluvit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Rentiere, ta pivovarská je dobrej nápad, jsem pro. Pokud se přidají ostatní, můžeš to tam zamluvit? prijdu rad kamkoliv, jedinej muj handicap, ze nepiju pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 příští víkend budu sice v Brnisku ale na jiný akci,ikdyž to vlastně trochu souvisí. Bude to tradiční setkání příznivců scifi,fantasy a hororu Fénixcon a tentokrát je tématem čas. Tentokrát to bude ve Slovanu,v Avanti už nás nechtějí,asi se jim nelíbila pivní párty ve výtahu :-) Vím že tady je taky pár lidí kteří taky scifíčtiny čtou tak kókněte na www.fenixcon.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Rentiere, ta pivovarská je dobrej nápad, jsem pro. Pokud se přidají ostatní, můžeš to tam zamluvit? Jdu kamkoliv, kde je pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Rentiere, ta pivovarská je dobrej nápad, jsem pro. Pokud se přidají ostatní, můžeš to tam zamluvit? Milerád, ale nevím, na kdy a pro kolik lidu odhadem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Já taky dojedu kamkoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 1. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2007 Milerád, ale nevím, na kdy a pro kolik lidu odhadem? Myslím pro cca 15 lidí na 18.30. Z vlákna přibližný počet taky zjistíš. Hlavně sem pak dej info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 1. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2007 Myslím pro cca 15 lidí na 18.30. Z vlákna přibližný počet taky zjistíš. Hlavně sem pak dej info A ještě maličkost - den;) Toho sedmého neboli příští pátek? Btw. jedna poznámka pod čarou pro zasvěcené(ho) - ***** šlape a slouží jak o život;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 1. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2007 Já 7.12. můžu bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se