Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  vor napsal:
Co tak příští pátek 7.12, v hospodě jak jste byli minule.

Bohužel jsem mimo ČR.

Můžu vám tam poslat manželku, ale ta by všechny hodinky rozdala, takže to není asi dobrý nápad.

Hezky si to užijte a pořiďte nějaké fotky.

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Bohužel jsem mimo ČR.

Můžu vám tam poslat manželku, ale ta by všechny hodinky rozdala, takže to není asi dobrý nápad.

Hezky si to užijte a pořiďte nějaké fotky.

To je škoda, musíš pořád jezdit po dovolenejch??? :)

Odesláno
  vor napsal:
Co tak příští pátek 7.12, v hospodě jak jste byli minule.

Nemáte chuť na nejlepší koleno a plzeňské pivo na Bláhovce? Na Lesné bylo koleno katastrofa!!!

Odesláno
  Foundryman napsal:
Rentiere, ta pivovarská je dobrej nápad, jsem pro. Pokud se přidají ostatní, můžeš to tam zamluvit?

prijdu rad kamkoliv, jedinej muj handicap, ze nepiju pivo :(

Odesláno

příští víkend budu sice v Brnisku ale na jiný akci,ikdyž to vlastně trochu souvisí. Bude to tradiční setkání příznivců scifi,fantasy a hororu Fénixcon a tentokrát je tématem čas. Tentokrát to bude ve Slovanu,v Avanti už nás nechtějí,asi se jim nelíbila pivní párty ve výtahu :-) Vím že tady je taky pár lidí kteří taky scifíčtiny čtou tak kókněte na www.fenixcon.com

Odesláno
  Foundryman napsal:
Rentiere, ta pivovarská je dobrej nápad, jsem pro. Pokud se přidají ostatní, můžeš to tam zamluvit?

Jdu kamkoliv, kde je pivo :D

Odesláno
  Foundryman napsal:

Milerád, ale nevím, na kdy a pro kolik lidu odhadem? :worried_anim:

Odesláno
  Foundryman napsal:
Myslím pro cca 15 lidí na 18.30. Z vlákna přibližný počet taky zjistíš. Hlavně sem pak dej info :rolleyes:

A ještě maličkost - den;) Toho sedmého neboli příští pátek? Btw. jedna poznámka pod čarou pro zasvěcené(ho) - ***** šlape a slouží jak o život;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...