mmako Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 jj, Gas vod ty doby, co zere bobule, pribral tri kila a vsechny chce mlatit.. Já jsem náhodou rád, že je gas malilinko agresivní. Ono to tam chce občas srovnat. Třeba když se někomu málo blejská tah na hodinkách :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 ..hm.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Prima to bylo, rád se zase zúčastním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Poprvé s Brňáky a můžu to popsat jen slovy dobrý borci, kocóři k zulíbání a pár parádních hodinek k tomu. Díky, díky díky, už teď se těším na příští a doufám, že si "doma oddůvodníme" i jiný termín, než v prostřed pracovního týdne, protože pít do polopita se evidentně nevyplácí a proto o Aveu nevím nic a teď budu muset někde najít konfigurátor a zkusím to "f tédéíčku a ledru" Díkec za zkoušku nových subek, jsem rád, že jsem si potvrdil, že potřebuju 16610 a rozhodně ne díky za zkoušku do včerejška pro mě nemyslitelných obrovských Brajtlí, které bohužel na tlapce snesu.. No hrůza.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 myslis bilyho rumu? ja lezu do postele po prohyrene noci s Gasem, Old Blackem, BFG a Amateurem, kdo se nezdrzel, prohloupil. napriklad netusite, ze nej auto je chevrolet aveo a hned za nim auta s picou a tak Keby som vedel, že bude motoškolenie prekladané hýrením tak sa zdržím. . Vďaka za príjemné posedenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 sem se probudil... boli me hlava z toho huhu - sibir koktejlu od servirky co ani neznala grepovicku krava ... budte radi, ze mate gase parchanti, jinak by jste dostali v tom amaterove buzna baru po tlame od mistich "drsnaku", kua sibir ja jsem nak zaspal a vezu babu na trenal, vytocim se u tebe pristi tyden, stejne mas howno co na praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 hlava me boli taky, ale v hokne su vod sedmi jasna paka, neni kam spechat, stejne uz ses ztracenej pripad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 sem se probudil... boli me hlava z toho huhu - sibir koktejlu od servirky co ani neznala grepovicku krava ... budte radi, ze mate gase parchanti, jinak by jste dostali v tom amaterove buzna baru po tlame od mistich "drsnaku", kua sibir ja jsem nak zaspal a vezu babu na trenal, vytocim se u tebe pristi tyden, stejne mas howno co na praci Jááj, grepovička, málem jsem zapomněl na inspirativní výlet na terasu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 TO gas: len ty sa nikde nestavuj bobulo bo mi vyfuknes tie Yachty.... btw pekne si si pospal! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 stopiku, kamarade, privez borovicku, pokecane o skolackach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 jooo a ako tu tak sedim doma este ma napadlo borovička+rybizovy(ridezlovy)dzus=ríbezlovička(rybízovička) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 kua u vas se dobre zije, vsecko co roste umite vypalit a to se neda vypalit pouzijete na michane napoje, krasna zeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 To musel být večírek jak tak čtu já byl včera rodinnej typ a měl jsem důležitou schůzku s kulixem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Hehe, ja bych se i zdrzel. Nakonec jsem na tu dalsi akci nesel a rad jsem jel domu a zalezl do postele, protoze dneska me cekalo vstavani pred patou hodinou . I tak to byla vyborna akce. Upraveno 13. října 2011 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 jj..výborná akce.. aspoň vím od doktora Sibirnaye diagnózu a hlavně..mě předepsal léky, ale naštěstí až na březen.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 chlapci a nešlo by sem hodit víc fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 ja nefotil, ja chlastal, nevim jak vostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Taky jsem nefotil. Super akcička, začínám tušit co mě čeká :-). Rád jem Vás poznal, pánové (a cácorko) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 v brne se nefoti, v brne se chlasta ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Dobrý to bylo, ale to vstávání ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se