afrikab Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Ja taky, i kdyz az tak v osm. Kam se mam teda nechat odvezt?
rentier Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Pánové, omlouvám se, musel jsem neodkladně odcestovat a je otázka, zda se vůbec do pátku vrátím! Takže si organizaci vezměte na starost prosím někdo jiný...
Foundryman Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Já se tam teda cestou z práce stavím, večer podám zprávu.
Foundryman Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 (upraveno) Já se tam teda cestou z práce stavím, večer podám zprávu. Tak bohužel v pátek kompletně obsazeno. Ještě to můžu zkusit u nás ve Slatině, pro přespolní je to u dálnice, pro místní trajfem 10 min. od hlavního nádraží. Ale potřeboval bych nějaká vyjádření zainteresovaných. V hospodě mají u stolů forichtunk s průtokoměrem piva. Upraveno 4. prosince 2007 uživatelem Foundryman
B.F.G. Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Hernajs, v Brně je aspoň 500 hospod, nicméně Slatina je taky ok.
Foundryman Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Já dojedu kamkoliv, pokud by Slatina nevyhovovala, někdo něco zamluvte. Paní spolubydlící už si pozvala kámošky na mejdan, já na to pivo MUSÍM !!!!!
afrikab Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Já dojedu kamkoliv, pokud by Slatina nevyhovovala, někdo něco zamluvte. Paní spolubydlící už si pozvala kámošky na mejdan, já na to pivo MUSÍM !!!!! Pritelkyne me odveze kamkoliv a zpatky uz snad taky nejak dorazim. Jen aby to nebylo nekde hoden daleko od civilizace;)
Foundryman Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Dobrá tedy, zkusím Slatinu s digi pivem, ale pokud by měl někdo něco lepšího a jistějšího, napište sem.
Jumbo Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 (upraveno) Zdravím, všechny. Až teď jsem náhodou mrknul na toto vlákno a zjistil, že je v pátek akce. Problém je v tom, že máme ve čtvrtek předvánoční firemní zabijačku a kdo ví, kdy a jak přijdu domů . Takže vůbec nevím, co se mnou bude v pátek . Tak to finální rozhodnutí nechám až na ten pátek. Upraveno 5. prosince 2007 uživatelem Jumbo
Foundryman Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 (upraveno) Takže: Zamluvil jsem na 7.12. (pátek) stůl v nové pivnici na Přemyslově náměstí, Brno-Slatina. Od nádraží cca 10 minut trolejbusem 33, kdo bude autem, jistě si to najde na www.mapy.cz Je to v přízemí velkého oranžového baráku, šikmo proti Albertovi, přímo u hospody je zastávka trolejbusu (Mikulčická). Zamluveno je od 19.00 pro CHRONOMAG, měli bychom dostat stůl s vlastní pípou. Pečená žebra a kolena jsou tam k dispozici. PROSÍM, HLASTE SEM ÚČAST, AŤ TO MŮŽU PŘÍPADNĚ DOPŘESNIT !!!!! Zatím mám poznačeno: Lord Sibirnaya B.F.G. AfrikaB Old Black Vor Rentier (snad) Jumbo (pokud nebude na záchytce) Cubert Mrakodrap Upraveno 5. prosince 2007 uživatelem Foundryman
B.F.G. Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 Takže: Zamluvil jsem na 7.12. (pátek) stůl v nové pivnici na Přemyslově náměstí, Brno-Slatina. Od nádraží cca 10 minut trolejbusem 33, kdo bude autem, jistě si to najde na www.mapy.cz Je to v přízemí velkého oranžového baráku, šikmo proti Albertovi, přímo u hospody je zastávka trolejbusu (Mikulčická). Zamluveno je od 19.00 pro CHRONOMAG, měli bychom dostat stůl s vlastní pípou. Pečená žebra a kolena jsou tam k dispozici. PROSÍM, HLASTE SEM ÚČAST, AŤ TO MŮŽU PŘÍPADNĚ DOPŘESNIT !!!!! Zatím mám poznačeno: Lord Sibirnaya B.F.G. AfrikaB Old Black Vor Rentier (snad) Jumbo (pokud nebude na záchytce) Cubert Mrakodrap Chybí mi tam Millis a Grga, dva nejlepší pijníci.
honny Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2007 Mám jinou zábavu, která tak v 23:00 skončí, tak kdyžtak zavolám Lordovi a přijdu. Ale je to bohužel krajně nepravděpodobný.
Lord Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2007 honny stejne asi pojedu autem,tak nebudu kalit,ale pokud by si jel tak by si mohl ridit a ja nemusel chlemtat nealko pivo a kofolu
New Milis Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2007 Chybí mi tam Millis a Grga, dva nejlepší pijníci. Nic není nemožné.
sibirnaya Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 jedu autem, pivo stejne nepiju, a vcera jsem to opet prehnal s koktejly
Jumbo Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Pánové, omlouvám se, ale závěr zabijačky byl naprosto vražedný. Sice jsem neskončil na záchytce, ale po příchodu domů jsem měl mírné potíže s mluvením a z představy, že bych jel večer do Brna se mi nedělá dobře. Tak vám přeju příjemnou zábavu a já strávím večer v rodinném kruhu na kanapi.
afrikab Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 (upraveno) Spolubojovnici, mozna to rikam zbytecne, ale nezapomente sebou vzit i nejake zajimave hodinkove kousky, ktere doma vlastnite. At se muzu pokochat;) Upraveno 7. prosince 2007 uživatelem afrikab
sibirnaya Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 to je www.slunecnidvur.cz nebo neco jineho? nevim co je nova pivnice, jsem rad, ze jsem vubec nasel premyslovo namesti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se