Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Já se tam teda cestou z práce stavím, večer podám zprávu.

Tak bohužel v pátek kompletně obsazeno. Ještě to můžu zkusit u nás ve Slatině, pro přespolní je to u dálnice, pro místní trajfem 10 min. od hlavního nádraží. Ale potřeboval bych nějaká vyjádření zainteresovaných. V hospodě mají u stolů forichtunk s průtokoměrem piva.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno
Já dojedu kamkoliv, pokud by Slatina nevyhovovala, někdo něco zamluvte. Paní spolubydlící už si pozvala kámošky na mejdan, já na to pivo MUSÍM !!!!! :crying_anim02:

Pritelkyne me odveze kamkoliv a zpatky uz snad taky nejak dorazim. Jen aby to nebylo nekde hoden daleko od civilizace;)

Odesláno (upraveno)

Zdravím, všechny. Až teď jsem náhodou mrknul na toto vlákno a zjistil, že je v pátek akce. Problém je v tom, že máme ve čtvrtek předvánoční :newyear: firemní zabijačku :death: a kdo ví, kdy a jak přijdu domů :drunk: . Takže vůbec nevím, co se mnou bude v pátek :bangin: . Tak to finální rozhodnutí nechám až na ten pátek.

Upraveno uživatelem Jumbo
Odesláno (upraveno)

Takže: Zamluvil jsem na 7.12. (pátek) stůl v nové pivnici na Přemyslově náměstí, Brno-Slatina. Od nádraží cca 10 minut trolejbusem 33, kdo bude autem, jistě si to najde na www.mapy.cz

Je to v přízemí velkého oranžového baráku, šikmo proti Albertovi, přímo u hospody je zastávka trolejbusu (Mikulčická).

Zamluveno je od 19.00 pro CHRONOMAG, měli bychom dostat stůl s vlastní pípou. Pečená žebra a kolena jsou tam k dispozici.

PROSÍM, HLASTE SEM ÚČAST, AŤ TO MŮŽU PŘÍPADNĚ DOPŘESNIT !!!!!

Zatím mám poznačeno:

Lord

Sibirnaya

B.F.G.

AfrikaB

Old Black

Vor

Rentier (snad)

Jumbo (pokud nebude na záchytce)

Cubert

Mrakodrap

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno
Takže: Zamluvil jsem na 7.12. (pátek) stůl v nové pivnici na Přemyslově náměstí, Brno-Slatina. Od nádraží cca 10 minut trolejbusem 33, kdo bude autem, jistě si to najde na www.mapy.cz

Je to v přízemí velkého oranžového baráku, šikmo proti Albertovi, přímo u hospody je zastávka trolejbusu (Mikulčická).

Zamluveno je od 19.00 pro CHRONOMAG, měli bychom dostat stůl s vlastní pípou. Pečená žebra a kolena jsou tam k dispozici.

PROSÍM, HLASTE SEM ÚČAST, AŤ TO MŮŽU PŘÍPADNĚ DOPŘESNIT !!!!!

Zatím mám poznačeno:

Lord

Sibirnaya

B.F.G.

AfrikaB

Old Black

Vor

Rentier (snad)

Jumbo (pokud nebude na záchytce)

Cubert

Mrakodrap

Chybí mi tam Millis a Grga, dva nejlepší pijníci.

Odesláno

honny stejne asi pojedu autem,tak nebudu kalit,ale pokud by si jel tak by si mohl ridit a ja nemusel chlemtat nealko pivo a kofolu :D

Odesláno

Pánové, omlouvám se, ale závěr zabijačky byl naprosto vražedný. Sice jsem neskončil na záchytce, ale po příchodu domů jsem měl mírné potíže s mluvením a z představy, že bych jel večer do Brna se mi nedělá dobře. Tak vám přeju příjemnou zábavu a já strávím večer v rodinném kruhu na kanapi.

Odesláno (upraveno)

Spolubojovnici, mozna to rikam zbytecne, ale nezapomente sebou vzit i nejake zajimave hodinkove kousky, ktere doma vlastnite. At se muzu pokochat;)

Upraveno uživatelem afrikab

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...