Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 11. 4. 2024 v 11:37, Jiří Sedlák napsal:

Nemá tohle být kopie expů a ne dj?

Rozšířit  

Ano, design Expy. Když jsem prodával Rolex DJ36 a srovnávali jsme to, tak mi přišlo pouzdro u 36 mm Expů stejný. Expert na to ale nejsem...

Řekl bych inspirace Expy 6610, které neměly ale tyhle moderní orámované indexy, takže ještě řízlé zmodernizovanými 14270? :D

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Poslední dobou mi chyběl Citizen, tak sem jedny pořídil. Je to quartz, za nesmyslnou cenu, dojebané, ale... jsou bomba, ne? 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Viltrox 50mm fotí fakt hezky a bylo to super vzít se na Vyšehradě :). Ve 4 lidech vše nachystat, včetně 3 druhů dezertů, dortu, 250 koláčů, 6 příloh, 12kg masa, moc nedoporučuji. Ještě 2 hodiny před obřadem jsem vyzvedával z dílny půlku keramických jmenovek, protože jsme je nějak neuhlídali :D. Dokonce i ty dřevěný kola pod dezerty vznikly na balkoně :D.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 15. 7. 2024 v 12:32, AndyAaron napsal:

Ve ctyrech jste to chystali, nebo jste ve ctyrech zblajzli tech 250 kolacku?

Kazdopadne gratuluju a at je to na veky!

Rozšířit  

Bohužel jen chystali, byl to takovej fofr, že jsem koláček neměl ani jeden, ale poctivě nabouchal a naplnil všechny :D.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Už dlouho jsem nezažil z nových hodinek takový ten počáteční pocit nadšení, skoro až zamilovanosti. Nyní přišel velmi nečekaně. Pořídil jsem hodinky, které se měly stát jen dárci náramku. Ale, plán selhal, Seiko u 36 mm ze stejné doby z nějakého důvodu přidalo milimetr na šířce. A tak jsem začal nosit tyhle poškrábané dárcovské hodinky a jsou naprosto boží. Nejpohodlnější hodinky, které jsem měl, ciferník má strukturu plátna, nebo jak to přeložit. Za mě 10/10 🥰.

Odkaz ke komentáři

Něco se chystá :). Ale, to byly nervy! Minutu před začátkem tanečních jsem udělal poslední příhoz a pak 50 minut čekal, až se budu o přestávce moct podívat, jak jsem dopadl :D. Týpek si nakonec max příhoz dal sám, ale za pár minut je tam hodil na buy now, takže jsem na jeho hru přistoupil. Tuhle značku budu mít poprvé, koncept hodinek taky poprvé,...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...