VitekB Odesláno 11. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 (upraveno) V 11. 4. 2024 v 11:37, Jiří Sedlák napsal: Nemá tohle být kopie expů a ne dj? Rozšířit Ano, design Expy. Když jsem prodával Rolex DJ36 a srovnávali jsme to, tak mi přišlo pouzdro u 36 mm Expů stejný. Expert na to ale nejsem... Řekl bych inspirace Expy 6610, které neměly ale tyhle moderní orámované indexy, takže ještě řízlé zmodernizovanými 14270? Upraveno 11. dubna 2024 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 Poslední dobou mi chyběl Citizen, tak sem jedny pořídil. Je to quartz, za nesmyslnou cenu, dojebané, ale... jsou bomba, ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 old school is cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 Vypadají skvěle, bonus v národních barvách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 15. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2024 (upraveno) Viltrox 50mm fotí fakt hezky a bylo to super vzít se na Vyšehradě :). Ve 4 lidech vše nachystat, včetně 3 druhů dezertů, dortu, 250 koláčů, 6 příloh, 12kg masa, moc nedoporučuji. Ještě 2 hodiny před obřadem jsem vyzvedával z dílny půlku keramických jmenovek, protože jsme je nějak neuhlídali :D. Dokonce i ty dřevěný kola pod dezerty vznikly na balkoně :D. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. července 2024 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2024 Ve ctyrech jste to chystali, nebo jste ve ctyrech zblajzli tech 250 kolacku? Kazdopadne gratuluju a at je to na veky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 15. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2024 V 15. 7. 2024 v 12:32, AndyAaron napsal: Ve ctyrech jste to chystali, nebo jste ve ctyrech zblajzli tech 250 kolacku? Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kazdopadne gratuluju a at je to na veky! Rozšířit Bohužel jen chystali, byl to takovej fofr, že jsem koláček neměl ani jeden, ale poctivě nabouchal a naplnil všechny :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 6. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Už dlouho jsem nezažil z nových hodinek takový ten počáteční pocit nadšení, skoro až zamilovanosti. Nyní přišel velmi nečekaně. Pořídil jsem hodinky, které se měly stát jen dárci náramku. Ale, plán selhal, Seiko u 36 mm ze stejné doby z nějakého důvodu přidalo milimetr na šířce. A tak jsem začal nosit tyhle poškrábané dárcovské hodinky a jsou naprosto boží. Nejpohodlnější hodinky, které jsem měl, ciferník má strukturu plátna, nebo jak to přeložit. Za mě 10/10 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 13. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2024 (upraveno) Něco se chystá :). Ale, to byly nervy! Minutu před začátkem tanečních jsem udělal poslední příhoz a pak 50 minut čekal, až se budu o přestávce moct podívat, jak jsem dopadl :D. Týpek si nakonec max příhoz dal sám, ale za pár minut je tam hodil na buy now, takže jsem na jeho hru přistoupil. Tuhle značku budu mít poprvé, koncept hodinek taky poprvé,... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. listopadu 2024 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 18. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2024 První skindivery a první YEMA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Díky Jeronimovi můžu nosit hodinky po dědovi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se