Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 http://www.glycine-watch.ch/e/collection/detail.e.jsp?ID_Group=100003&ID_Display=100029# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) Jedny jsem si pořídil asi před půl rokem a nemohu si je vynachválit. Celkově mi připadá, že značka GLYCINE je docela nedoceněná . Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem kartagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Kterou barvu jsi zvolil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 http://glycine-watch.ch/collection/combat/watches/item/view/show/nr/38633908-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Vzal jsem ty čtvrté z vrchu :-) ..Černý cifr i luneta ...Chci se dokopat do recenze na tyto hodinky, protože si zaslouží pozornost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Drahé se mi nezdají ..za to co nabízí mi připadají v normální cenový relaci ... A pokud nejsou nové, tak se dají sehnat okolo 10 tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Pro mě Štajny nabízí o něco víc za úplně jinou cenu. Tahle věta mě celkem oslovila, tak jsem vlezl na chronoshop mrknout na to. Na první stránce na mě vybaflo ze dvanácti nabízených hodinek hned devět pseudofíků. Tohle se u glycek najít nedá, v tom máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Srovnávat Steiny s Glycine snad ani nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 To nevím, ale zase se mi líbí, že na mě nekukají z každé ruky, protože Glyciny jsem okolo sebe moc neviděl .Jinak ten model co jsem uváděl má antireflex , vodotěsnost 200 a stály 12 K rok staré, tak to taky není moc .. 100 lidí ..100 chutí . No, ale teď jsem stejně na vlně Longines . Však to znáte. Pořád hledám ty definitivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Jedna pro příznivce této značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 A jedna po ránu ...škoda, že se teď už a ně tolik nedostane ...V létě jim chci pořídit originál kaučuk . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 (upraveno) Kdyz jsem v 08/2014 kupoval svoje prvni svycary, rozhodoval jsem se mezi Glycine Combat SUB (konr. zelena varianta na kovovem tahu), a Longines HC. Volba padla na LHC. Kazdopadne Glycine fandim a koutkem oka pokukuju po jejich nabidce, libi se mi...Vzpominam si, ze tehdy jsem byl pro ty zelene combaty natolik rozhodnuty, ze jsem si kvuli nim koupil predem dve zelene kosile. Upraveno 1. února 2016 uživatelem Lakerss007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Moje celkem nedávná akvizice :-). Combat Sub 2-Tone Blue Nikdy jsme nebyl na zlatou natož na bicolor, ale u těhle se mi to vysloveně líbí Hrátky s modrou při změně světla Velká radost, první, které na chvíli dokázaly dostat z ruky Revue Thommen Professional Diver na denní nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Vladacr pěkný je máš . A povedený fotky . Teď mám políčeno na Clycine Airmany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Díky pochvalu, pánové :-), Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Vlado, fotky super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 JJ, fotky pěkné.Jak mi Combaty bez čísel 1-12 přišly takové nijaké, tak když na to koukám, tak jsou fakt pěkné 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Já jsem z nich nadšený ne jen z toho jak vypadají , ale i z přesnosti + 4s/24 hodin .Už jsem jim dal i zátěžový test s otřesy a opravdu spokojenost .Jen lunetu bych bral keramickou, ale když jsem se pokoušel přes výrobce něco sehnat, tak mi bylo sděleno, že používají jen hliníkovou :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Taky jednu přihodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 JJ, fotky pěkné.Jak mi Combaty bez čísel 1-12 přišly takové nijaké, tak když na to koukám, tak jsou fakt pěkné No vidíš, a mě se ta verze s čísly 1-12 kolem dokola a rolex-like hodinovkou nelíbí. Když čísla, tak 3,6,9 a 12 max. Já jsem z nich nadšený ne jen z toho jak vypadají , ale i z přesnosti + 4s/24 hodin .Už jsem jim dal i zátěžový test s otřesy a opravdu spokojenost .Jen lunetu bych bral keramickou, ale když jsem se pokoušel přes výrobce něco sehnat, tak mi bylo sděleno, že používají jen hliníkovou :-(Moje zatím dělají něco málo přes 5 sekund plus za den. Velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se