Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrej nápad a pěkně udělaný...kdysi jsem podobně nafocený viděl Ingy 3227 a chvilku jsem si pohrával s myšlenkou to zrealizovat, ale koule jsem na to prostě neměl...a kdyby byl ten led úplně čirej, tak by to podle mě takhle dobře nevypadalo

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

tak na to jsem zvědavej, to by mohlo vypadat dobře pokud se to zadaří...však ty něco zase určitě vymyslíš, je ještě takovejch tekutin, ve kterých si hodinky nevymáchal ;)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak jsem dnes konečně projel celý tvoje vlákno a fakt klobouček. Já pořád nemůžu vykoumat jak dělat nightshoty :( I ze stativu mi fotky přijdou divně mázlý, kontury neostrý....

Fascinuje mě, jak se s tím nijak nemažeš, zaházíš hodinky šutrama, položíš je na sklíčko, no prostě fikneš dílek pilkou :D

Odesláno

Jen tak v rychlosti

ja polozim cerne triko na stul a pridel ho i ke stene. Do vznikleho prostoru polozim hodinky. Pred hodinky na monistativ dam fotak - Sony A5000 s objektivem 20/2.8. Nastavim manual rezim, ISO 100, f5.6, samospoust 10 vterin a potom uz jen hledam vhodny cas, nekde mezi 5-10vterin. Spustim samispoust=mam zaostreno, zhasnu, nasvitim hodinky baterkou a to mam tak akorat. Fotak cvakne a ja vemu mobil s pripravenym bilym displejem(obvykle mam novou prazdnou stranku ve web prohlizeci. Machnu s nim v oblouku cca 270stupnu zleva doprava(nebo naopak ;) ) a schovam ho. Necham dojit zaverku a voila. Nejvetsi grif chce to osviceni mobilem aby nebyly odlesky na skle hodinek a nemachal sis do zaberu ;)

Odesláno

Já si pořád říkal, jak tam dostáváš to zbytkový světlo. Trik je v mobilu :D

Díky moc, budu mít zábavu na spoustu dalších večerů a nebo budu experimentovat v koupelně....:D

Jinak já jako pozadí používám místo trika černý papírový krabice z IKEA a taky to funguje dobře :)

Odesláno

JJ, mobil. A dá se experimentovat i se sílou podsvícení. Většinou stačí hodně málo.

Někde dával odkaz na návod Kloubík, tam jsem to obšlehnul ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 7. 9. 2017 v 16:27, Radik napsal:

Tyjo lezu do tohodle vlakna a rikam si "stejne to budou zas nejaky Seika". A ejhle :)

no je vidět, že jsem už profláknutej :)

Odesláno

Děkuju.

Já jsem teď smutnej, posílal jsem ti titan soláry do Anglie a dorazila prázdná rozbitá krabice. Tak jsem zvědavý co bude zítra na pobočce :(

Odesláno (upraveno)

Moc hezky fotky.. akorat ten perlon... Kdo vymyslel tenhle dederonskej pasek.. ten je proste z principu hroznej ... :-))

I kdyz mozna jsem si mohl nechat to svoje "hodnocení", az se rozhoupu, zdali potřebuji tu tvoji MM300 sponu.. vaham, zdali ji znova cpat na Suma...zatim jsem si te dal jen do sledovani.. :-))

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno
  V 7. 9. 2017 v 19:35, petr_cha napsal:

Moc hezky fotky.. akorat ten perlon... Kdo vymyslel tenhle dederonskej pasek.. ten je proste z principu hroznej ... :-))

I kdyz mozna jsem si mohl nechat to svoje "hodnocení", az se rozhoupu, zdali potřebuji tu tvoji MM300 sponu.. vaham, zdali ji znova cpat na Suma...zatim jsem si te dal jen do sledovani.. :-))

Ti dám dederonskej pásek, až ti budou Rolexky velký:-)
Odesláno
  V 7. 9. 2017 v 19:28, sashator napsal:

Tak to je nemilý...držím pěsti ať to dopadne ke tvojí spokojenosti

děkuju, nějak to dopadne. Už jsem tady utratil asi víc peněz :)

V 7. 9. 2017 v 19:35, petr_cha napsal:

na Suma nutnost :D  ta jejich spona s podivnou extenzí se tak blbě zalamuje kolem ruky, viď ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...