Přejít na obsah

Orient Bambino - informace, modely, zkušenosti

AndyAaron

Doporučené příspěvky

dnes informativně . za výlohou hodinářství Volavka, Praha Karlín jsou Bambino I. v bílém provedení ciferníku, chrom, cena 4,8k, vypadají výtečně a II. s římskými čísly v pozl. provedení bílého ciferníku, taky chrom, cenu jsem neviděl, bylo tam moc dalších kusů a podstavců, ale ty jedničkový vypadaly za sklem výlohy fajnově.

**

Mel jsi je vzit do foroty. Bambina zacinaji byt nedostatkove zbozi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste si rikam, ze Seiko boucha SKX, SARB a spousty petek jak na bezicim pase, tak proci Orient neboucha Bambina? Levny model, po kterem se vzdy zaprasi, vzdyt by to pro ne byla takova "oktavka". Spolu s Mako/Ray... Nerikam, at nepredstavuji nove modely, ale jejich novinky me nejak zasadne nenadchly (krome Mako USA). Bambina a pilotky jsou tezko k dostani a kdy je nekde naskladni, tak jsou hned pryc...

Odkaz ke komentáři

Priznam se, ze mi to uplne nesedi. Kuze je kuze. Na tyhle bych se nebal zkusit i nejakou hnedou

ano máš pravdu. Hnedú ? nad tým som ešte neuvažoval ale možno skusím alebo nechám na tej černej koži ako bol pôvodne.

Rozmýšlam že si kúpim aj SARB035 ale zápestie mám cca. 19cm a mám obavy že 38mm to bude málo - čo myslíš ?

Odkaz ke komentáři

Jj, nejakou hnedou. Ne uplne tmavou, takovou nejakou normalne hnedou. Nemusi to vypadat uplne zle, ale asi to bude chtit vyzkouset a nekupovat naslepo, protoze uplne kazdej remen k tomu asi nepujde.

Pokud jde o velikost hodinek, tak myslim si, ze SARBy ti budou sedet pekne a nemusis se bat, ze by byly male. Zalezi ale taky na tom, jak mas rad male nebo velke hodinky. Na tohle se mi strasne libi jeden obrazek - reklama na Rolex Explorer ve verzi 36mm:

ce33004154a8c842ae7c01c04468d70a.jpg

Ma ty hodinky male? ;)

Odkaz ke komentáři

Jj, nejakou hnedou. Ne uplne tmavou, takovou nejakou normalne hnedou. Nemusi to vypadat uplne zle, ale asi to bude chtit vyzkouset a nekupovat naslepo, protoze uplne kazdej remen k tomu asi nepujde.

Pokud jde o velikost hodinek, tak myslim si, ze SARBy ti budou sedet pekne a nemusis se bat, ze by byly male. Zalezi ale taky na tom, jak mas rad male nebo velke hodinky. Na tohle se mi strasne libi jeden obrazek - reklama na Rolex Explorer ve verzi 36mm:

ce33004154a8c842ae7c01c04468d70a.jpg

Ma ty hodinky male? ;)

Bambina nechám asi na čiernej koži (max. ešte čierny perlon) . SARB nemám kde vyskúšat, čo mám Bambina 40mm, SKX 42mm OK, sedia super . Namiesto SARB035 som uvažoval ešte SARX013 alebo SARY055 tie majú 40/41mm ale práve že mi padli do oka tie sarby , tie náhrady sa mi až tak nepáčia. Mám kúpiť a v najhoršom to pustím dalej ?

Odkaz ke komentáři

mesh z Číny ale nesedí to najlepšie, 20mm, naživo to nie je až také zlé, vyskúšal soma ale asi zostanem pri koži, ešte skusím perlon .

attachicon.gifIMG_20160315_175337.jpg

Kůže je pro tento typ hodinek vždycky nejlepší volba. Mesh už je trochu loterie a je to kus od kusu. Někdy to vzhledově vyjde, jindy ne.

Tady je navíc problém ta šířka. Proto je lepší u těchto levných meshů objednat 22 a lehce dopilovat na 21 mm. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...