morbo Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Tak to jsem rad, ze alespon melo tohle vlakno nejaky smysl! Jinak ja jsem prave dostal odpoved od zastoupeni Orientu:"Hello,Thank you for the message,The names of the watches were chosen by our design/marketing teams based on the intended use and aesthetic of the watch." Takze jmena jsou ciste marketingovou zalezitosti. Vic o jejich puvodu se nezminili. No tak teď už je to jasný ? to je pocta postavě Bambina Trinityho z filmu Pravá a levá ruka ďábla. Proto to vypouklé sklo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Ahoj Bambíňáci! protože můj hon za dostupnými mechanikami se světlým cifrem skončil se Seiko SNXS73 kvůli malé velikosti (37 mm) neúspěšně a "musel" jsem je pustit dál, rozhodl jsem se zabrousit do spřízněných vod Orientu. O Bambinech jsem věděl vždy a slyšel jsem na ně jen samou chválu, ale nikdy jsem žádné neviděl naživo. I když zde budu určitě v menšině, musím říct, že ze všech tří řad se mi nejvíce líbí poslední V3. Vím, že mají ty kratší ručky, ale prostě miluju ten minimalistický bauhaus styl, hranaté ručky (na rozdíl od první verze) a to, že prostě vypadají trochu junghansovsky... naopak k římským číslicím jsem se ještě na hodinkách zkrátka nedopracoval a zatím mě to neoslovuje... Takže dost silně uvažuju o těch FER2400MWO jen teda moje oblíbení Skywatches zrovna tento konkrétní model nenabízí, jiné barvy třetí řady a další ano... nemáte někdo prosím tip, kde dobře (nejlevněji) tato Bambina sehnat? Skywatches jak víme mají přátelské ceny a většinou hodinky všem přišly "bez otravných zbytečností" neexistují nějaké podobné stránky? Případně nejste někdo z Prahy a nemáte tento konkrétní model a nebyli ochotní se třeba u pivka nebo kávy na mě sejít a nechat mě je zkusit na ruku? Předem díky! (foto z Google) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Ahoj, ja som to našiel tu : http://orientwatchusa.com/er2400mw Andy ti určite vie poradit ohladom predajcu Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem AKUC
AndyAaron Odesláno 15. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Ahoj Bambíňáci! protože můj hon za dostupnými mechanikami se světlým cifrem skončil se Seiko SNXS73 kvůli malé velikosti (37 mm) neúspěšně a "musel" jsem je pustit dál, rozhodl jsem se zabrousit do spřízněných vod Orientu. O Bambinech jsem věděl vždy a slyšel jsem na ně jen samou chválu, ale nikdy jsem žádné neviděl naživo. I když zde budu určitě v menšině, musím říct, že ze všech tří řad se mi nejvíce líbí poslední V3. Vím, že mají ty kratší ručky, ale prostě miluju ten minimalistický bauhaus styl, hranaté ručky (na rozdíl od první verze) a to, že prostě vypadají trochu junghansovsky... naopak k římským číslicím jsem se ještě na hodinkách zkrátka nedopracoval a zatím mě to neoslovuje... Takže dost silně uvažuju o těch FER2400MWO jen teda moje oblíbení Skywatches zrovna tento konkrétní model nenabízí, jiné barvy třetí řady a další ano... nemáte někdo prosím tip, kde dobře (nejlevněji) tato Bambina sehnat? Skywatches jak víme mají přátelské ceny a většinou hodinky všem přišly "bez otravných zbytečností" neexistují nějaké podobné stránky? Případně nejste někdo z Prahy a nemáte tento konkrétní model a nebyli ochotní se třeba u pivka nebo kávy na mě sejít a nechat mě je zkusit na ruku? Předem díky! (foto z Google) Ahoj, to je super, je fajn mit na foru vsechny verze. Problem ovsem ted vidim v tom, ze sis vybral zrovna chvili, kdy to vypada, ze nejsou nikde skladem.Orientwatchusa - tam jsou drahe a nezasilaji do CR, nema to smysl.Pravidelne bych monitoroval nasledujici shopy: creationwatches, seriouswatches, dutyfreeislandshop, skywatches a longislandwatch. Bohuzel vsude jsou v tuto chvili vyprodane.Tady jsou v nejakem ceskem eshopu: http://www.tophodinky.cz/fer2400mw-hodinky-orient-hodinky_-1960.htmlTa cena je vyssi, ale zase by tim padem byly hned a z CR. Coz ma svoje pozitiva.Takze bud v CR za vyssi castku, nebo budes muset pockat. Jak dlouho nevim. Muze to byt mesic, pul roku, mozna rok. Obcas vzdy modely naskladni, pak jsou ale hned vyprodane.
Povidláček Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Ahoj, to je super, je fajn mit na foru vsechny verze. Problem ovsem ted vidim v tom, ze sis vybral zrovna chvili, kdy to vypada, ze nejsou nikde skladem.Orientwatchusa - tam jsou drahe a nezasilaji do CR, nema to smysl.Pravidelne bych monitoroval nasledujici shopy: creationwatches, seriouswatches, dutyfreeislandshop, skywatches a longislandwatch. Bohuzel vsude jsou v tuto chvili vyprodane.Tady jsou v nejakem ceskem eshopu: http://www.tophodinky.cz/fer2400mw-hodinky-orient-hodinky_-1960.htmlTa cena je vyssi, ale zase by tim padem byly hned a z CR. Coz ma svoje pozitiva.Takze bud v CR za vyssi castku, nebo budes muset pockat. Jak dlouho nevim. Muze to byt mesic, pul roku, mozna rok. Obcas vzdy modely naskladni, pak jsou ale hned vyprodane. Díky Andy, budu ty Tebou jmenované obchody pravidelně kontrolovat. Ta cena v českým shopu je pravda trochu víc, než kolik můžu v tuhle chvíli na hodinky uvolnit, takže budu muset holt čekat ještě jednou dík za tipy, až na creation jsem o žádném z těch shopů neslyšel.
AndyAaron Odesláno 16. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Nemusis se bat, vse to jsou proverene shopy. Jen si dej pozor na to za jakych podminek posilaji do CR. Krome Seriouswatches jsou vsichni mimo EU, takze tam jeste bude asi neco za dopravu a pripadne dph.
Povidláček Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Nemusis se bat, vse to jsou proverene shopy. Jen si dej pozor na to za jakych podminek posilaji do CR. Krome Seriouswatches jsou vsichni mimo EU, takze tam jeste bude asi neco za dopravu a pripadne dph. Díky za info jinak akorát koukám na ty Seriouswatches a nestačím se divit, že už tam ukazujou nějaký nový zelený model a tvrdí že V4. Přitom na stránkách Orientu nic... tenké indexy a ručky, červená špička vteřinovky a místo "water resist" je tam "water resistant"Pode všeho lug width 22 mm a hlavně nový kalibr s hackingem a možností ručního nátahu. To mi přijde fajn, hlavně lug width, na který se snáz budou shánět řemeny, ale že pouzdro vyrostlo o 1mm mi už přijde moc... už současná velikost pouzdra Bambin mi na tento typ hodinek přijde moc... ale kdovi, v reálu jsem je fakt neviděl...http://www.seriouswatches.com/orient-fac08002f-bambino-4.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Marcus je sem daval o jednu dve stranky zpet. Nevypadaji zle, ale porad maji ty kratke rucky. A priznam se, ze na specifikace jsem se nekoukal. Cerveny konec vterinovky mi prijde zbytecnej. Zelenej cifr se mi naopak libi. Jine verze V4 jsem zatim nevidel...
Povidláček Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Aha tak to jsem přehlídl. Ten kalibr je fajn, ale jinak se mi taky moc nelíbí. Asi je otázka času kdy přibudou další varianty. No, já jsem teď zamilovanej do těch bílých V3 tak mám stejně oči jen pro ně
AKUC Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Dnes ich mám na ruke a musím napísať že stále vedia potešit aj prekvapit dobrým spracovaním
Povidláček Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Mám je někde na cestě ke mně a nemůžu se jich dočkat!
morbo Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Poslední měsíc na ruce v podstatě evry dej - ke košili ideálka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Tak se pochlubím ještě ve správném vlákně. Dnes přišly a jsem z nich unešený. Za ty prachy totální pecka, zpracování, všechno... Upřímně, po vybalení moje prvotní reakce byla něco jako "sakra ty jsou nějaký velký"...u tohohle stylu bych ocenil kdyby byly tak o 2 mm menší, ale po chvíli mě to přešlo a když si vzpomenu na svoje nedávný Seiko 5, který byly se 37 mm zase prťavý, je tohle pro mě asi lepší varianta...no, jsem zvědavej, jak dlouho mě budou bavit Fotky jsou projetý fitrem, fotím na starej mobil tak aby to bylo trochu koukatelný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Kluci, delate mi radost. Vsichni!Vypada to, ze jsem vzal trojkova bambina na milost [emoji4]
zarkow Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) Tak se pochlubím ještě ve správném vlákně. Dnes přišly a jsem z nich unešený. Za ty prachy totální pecka, zpracování, všechno... Upřímně, po vybalení moje prvotní reakce byla něco jako "sakra ty jsou nějaký velký"...u tohohle stylu bych ocenil kdyby byly tak o 2 mm menší, ale po chvíli mě to přešlo a když si vzpomenu na svoje nedávný Seiko 5, který byly se 37 mm zase prťavý, je tohle pro mě asi lepší varianta...no, jsem zvědavej, jak dlouho mě budou bavit Fotky jsou projetý fitrem, fotím na starej mobil tak aby to bylo trochu koukatelný...Moc pěkná fotka a gratulace k novým hodinkám. Přestože mě verze dvě a jedna oslovuje víc, z živých fotek se mi tento minimalistický vzhled také zamlouvá. Tak ať ti dělají radost :-) Kupoval jsi asi u Duty Free Island že? Bylo to s poštovným zdarma nebo s příplatkem za "hladký průběh", jak inzerují na ebay? Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem zarkow
Povidláček Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Moc pěkná fotka a gratulace k novým hodinkám. Přestože mě verze dvě a jedna oslovuje víc, z živých fotek se mi tento minimalistický vzhled také zamlouvá. Tak ať ti dělají radost :-) Kupoval jsi asi u Duty Free Island že? Bylo to s poštovným zdarma nebo s příplatkem za "hladký průběh", jak inzerují na ebay? Díky! jojo, kupoval jsem u dutyfree a velká spokojenost. Volil jsem poštu zdarma a "hladký průběh" byl i tak takže značka ideál
Borisslos Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Foto před meetingem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 pár variácií na Bambino,perlon je super (na nosenie) a to nato celkom sluší ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se