AndyAaron Odesláno 1. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Manualni strojek v teto cenove relaci maji, ale bez datumky. Orient Monarch je toho dukazem. Ale to jen tak popichuju http://orientwatchusa.com/product-category/mens-watches/classic/monarch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Kdyby Bambina dělali čistě v manuálu a bez datumky jako toho Monarchu (kterej se mi teda vůbec nelíbí), byla by to pecka největší.... obecně mě štve že ty hodinářský značky mají tak pramalou resp.žádnou nabídku natahovacích hodinek. Přitom mi přijde, že zájem by byl. Proč to tak je? Vždyť by to mělo být stejně náročné na výrobu, nebo spíš jednodušší, než automaty ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draw Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Nevíte někdo zda-li se dají Bambina ještě vůbec sehnat? Nikde je nemají, všude vyprodané. Nechci zrovna moc objednávat ze zámoří, kvůli servisu. Tady v ČR je má jen jeden obchod ale skoro o polovinu předražené. Proč jsou všude vyprodané? To je přestali vyrábět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 no v EU neviem ale nahttp://www.creationwatches.com/products/search/results.html?search_in_description=1&keyword=orient+bambinoje celkom slušný výber - spoľahlivé, vyskúšané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Zalezi jaky si chces koupit, ale myslim si, ze s opravou tu problem mit nebudes... Ja koupil dvoje z ciziny, jednu z USA a jedny z Asie.. a vse v cajku, usetril jsem v prumeru tak 40% oproti cenam u nas... Nevíte někdo zda-li se dají Bambina ještě vůbec sehnat? Nikde je nemají, všude vyprodané. Nechci zrovna moc objednávat ze zámoří, kvůli servisu. Tady v ČR je má jen jeden obchod ale skoro o polovinu předražené. Proč jsou všude vyprodané? To je přestali vyrábět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanesx Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Ja ted koupi pres Ebay z polska. Jsou to FER2400KA za 4000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfgur Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Já jsem za stejnou cenu objednal 2. generaci těchto hodinek (fac0000ca0) hlavně kvůli přidanému hackingu z creationwatches.com, dost mně potěšila přesnost, denně se předbíhají o 1-2 sekundy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanesx Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Hele a platils nejake clo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Hele a platils nejake clo?Hele a víš ty, že to tady celkem pravidelně lustruje Celní správa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanesx Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Hele a víš ty, že to tady celkem pravidelně lustruje Celní správa?Ne, to vazne nevim.... Ale jestli je to jejich pracovni napln tak by to mohlo byt docela dobre zamestnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Ne, to vazne nevim.... Ale jestli je to jejich pracovni napln tak by to mohlo byt docela dobre zamestnani.Je to jedna z jejich pracovních náplní, kromě třeba dávání pokut za chybějící dálniční známky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanesx Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Takze celnik si tady precte prispevek a pak za tebou prijde domu vybrat chybejici clo? Hmmm... Zajimave.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Takze celnik si tady precte prispevek a pak za tebou prijde domu vybrat chybejici clo? Hmmm... Zajimave..ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanesx Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 neOk. Chapu ze se ptam jako idiot ale tak muzes mi vysvetlit o co presne jde? Klidne do SZ jestli je to nejak citlive tema. Budu vdecny za pouceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Myslím, že nemusím do sz. Za prvé se to tu tisíckrát probíralo, za druhé každé takovéhle úniky info akorát zaměřují pozornost CS na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanesx Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Diky za info... Ja kdyz neco.kupuju z ciziny tak s tim clem proste tak nejak pocitam. Kdyz to projde tak je to proste bonus no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfgur Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) viz clo; zkušenosti jsou popsány http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25010-wwwcreationwatchescom/page-9?hl=creationwatches&do=findComment&comment=1500892, ve zkratce: na fakturu ti napíšou cenu hodinek 48 USD, DPH cca 200 Kč, ale platíš jednorázový poplatek DHL 550 Kč, objednával jsem v Pá, hodinky dorazily v Út. Bez povšimnutí občas projde přez Chinapost -> Českou poštu. Upraveno 19. září 2016 uživatelem wolfgur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Zdravím všechny Bambino entuziasty....Výhledově přemýšlím o oblekovkách a hodně mně zaujaly B 2 ,vypadají jak cibule - což je pro mně supr , takže buď ty vintage - nerez a krémový cifr , nebo černý cifr a zlacené pouzdro.Nicméně právě s tím zlacením mám otazníky - jak je to trvanlivé? Dělají se Vám kteří máte zlacené pouzdra vlásečnice už po krátké době?V tomto nerez je prostě nerez.Jinak báječné fotky i hodinky máte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 new remeň, made in china ale celkom im sadnehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160922/47b478ccd91afa2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se