Přejít na obsah

Orient Bambino - informace, modely, zkušenosti

AndyAaron

Doporučené příspěvky

Kdyby Bambina dělali čistě v manuálu a bez datumky jako toho Monarchu (kterej se mi teda vůbec nelíbí), byla by to pecka největší.... obecně mě štve že ty hodinářský značky mají tak pramalou resp.žádnou nabídku natahovacích hodinek. Přitom mi přijde, že zájem by byl. Proč to tak je? Vždyť by to mělo být stejně náročné na výrobu, nebo spíš jednodušší, než automaty ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevíte někdo zda-li se dají Bambina ještě vůbec sehnat? Nikde je nemají, všude vyprodané. Nechci zrovna moc objednávat ze zámoří, kvůli servisu. Tady v ČR je má jen jeden obchod ale skoro o polovinu předražené. Proč jsou všude vyprodané? To je přestali vyrábět?

Odkaz ke komentáři

Zalezi jaky si chces koupit, ale myslim si, ze s opravou tu problem mit nebudes... Ja koupil dvoje z ciziny, jednu z USA a jedny z Asie.. a vse v cajku, usetril jsem v prumeru tak 40% oproti cenam u nas...

Nevíte někdo zda-li se dají Bambina ještě vůbec sehnat? Nikde je nemají, všude vyprodané. Nechci zrovna moc objednávat ze zámoří, kvůli servisu. Tady v ČR je má jen jeden obchod ale skoro o polovinu předražené. Proč jsou všude vyprodané? To je přestali vyrábět?

Odkaz ke komentáři

Ne, to vazne nevim.... Ale jestli je to jejich pracovni napln tak by to mohlo byt docela dobre zamestnani.

Je to jedna z jejich pracovních náplní, kromě třeba dávání pokut za chybějící dálniční známky...

Odkaz ke komentáři

viz clo; zkušenosti jsou popsány http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25010-wwwcreationwatchescom/page-9?hl=creationwatches&do=findComment&comment=1500892, ve zkratce: na fakturu ti napíšou cenu hodinek 48 USD, DPH cca 200 Kč, ale platíš jednorázový poplatek DHL 550 Kč, objednával jsem v Pá, hodinky dorazily v Út. Bez povšimnutí občas projde přez Chinapost -> Českou poštu.

Upraveno uživatelem wolfgur
Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny Bambino entuziasty....

Výhledově přemýšlím o oblekovkách a hodně mně zaujaly B 2 ,vypadají jak cibule - což je pro mně supr , takže  buď ty vintage - nerez a krémový cifr , nebo černý cifr a zlacené pouzdro.

Nicméně právě s tím zlacením mám otazníky - jak je to trvanlivé? Dělají se Vám kteří máte zlacené pouzdra vlásečnice už po krátké době?

V tomto nerez je prostě nerez.

Jinak báječné fotky i hodinky máte...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...