AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Eloga nas napina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) nojo, nemohl jsem nic z haldy nepovedemých fotek nic vybrat, tak to napínám spíše sebe, pánové omlouvám se ale nedá se na to dívat, přesedlal jsem na pár dní na Casio. Pokusím se zlepšit přístup na bambino, tak aspoň jednu, že jsem je fakt vytáhl...*** Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 mi to tedy mrzí, zrovna na tyhle sem moc času neměl, teď mám přes zimu hodně restů s ruskejma, tak sem ani moc nechodím. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 tak treba ich nosiť, striedať pekne po týždni-dvoch ...., sú to dobré hodinky a nedocenené, u mňa tiež len občas na ruke a vtedy len lutujem že nenosím častejšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Aj dnes vedeli potešiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 AKUC: paradicka pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Bambina jsou naprosto parádní a nutně je potřebuji ke košili. Dá se ještě sehnat ona krémově bílá verze cifru, která tady ve vlkánu letěla dřív? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 No asi musíš trpezlivo hľadať sem tam sa ešte objavia v predaji, tie čo spominaš má AndyAron.Prenosť mojich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Nemam kluci. Ja mam bily cifr a modre rucky. Jeste je verze kremovy cifr a modre rucky, tak je otazka, ktere z nich Ace mysli Takovy hrisny navrh. Mel by nekdo zajem postarat se o ty moje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ernac Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Za tu cenu, nejhezčí hodinky co znám :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Za tu cenu, nejhezčí hodinky co znám :0)sú fakt pekné, jednoduché, elegantné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ernac Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Jsou neuvěřitelné, mám je měsíc a nemůžu se na ně vynadívat. Hlavně při zapadajícím slunci Přesnost je +-4 vteřiny. Jediný mínus je ta rozteč 21mm pro pásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 (upraveno) ernacto jsi dobře trefil, foto skvělé, no a o Bambinu se píše na celém netu jen dobře, jsou to opravdu povedené stroje, a strojek 48743 klobouk dolůůůů. ** Upraveno 30. listopadu 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ernac Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Díky.Tohle je zrovna ta novější verze,kalibr F67. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 ok, já to bral spíše jako všeobecná cesta a historický průřez...., myslím, že v té první sérii tenhle kalibr je...*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 ok, já to bral spíše jako všeobecná cesta a historický průřez...., myslím, že v té první sérii tenhle kalibr je...***aj v dvojkovej rade je kaliber 48743 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny198 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Bambina skladem na longislandwatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Bambina na Vánoce nebo také s Vánoční atmosférou..... /trochu textu a bez obrázku, snad to vlákno a bambiňáci unesou/ Jak se tak plíží a blíží ten čas vánoček a cukroví, jisker v bílém víně a ryb bez kostí přichází na um myšlenka, že bych asi měl sundat z ruky všelijaké kvarcky a jiné šprcky a poohlédnout se po jiném časovém náčiní. Přece jen jsou tedy ty Vánoce a je potřeba i v rodině nabýt společensky na důležitosti. Sice jsem se o to v mé chronomagorské minulosti již několikrát pokoušel s důrazem na vintage minulost s rodinným náčiním značky Eloga, ale syn vznešenou chvíli sváteční nějak nepochopil, bo u svátečního stolu s úsměvem tehdy pronesl - Táto, co to máš zase za primky? Nezbylo než mu to polopaticky vysvětlit a sdělit, že to je rodinná památka a tradice. A tak tedy takovému trapasu jsem již posléze rozhodl čelit metodou výměny - na ruku místo starých švýcarů raději nové japonce, což je pro mne přece jen více symptomatické a pochopitelné. A jak na to jít jinak než probrat šuplíky a kufříky a vybrat model společensky hodnostný, esteticky působivý včetně světelných odlesků pocházejících ze zpracování solidního materiálu s pocitem právě vycházejícícho slunce. Rozhodně to nebude vánoční hvězda, ale právě ty moje žluťoučký Bambína. Bambína z Vídně, co mají zlatý lesk a měl jsem je na ruce jen občas na zkoušku. Jinak odpočívají v krabičce, chudáci automati, ani si kolečka ještě pořádně neprotáhly. Tak jim tedy holt budu muset dopřát trochu pohybu a božího světla. Sice hrozí nějaké šrámy, ťukance a odřeniny, ale snad to vše dobře dopadne, vezmu volnější flanelku a budu je chránit.Vyndal jsem je už v noci a dal na ruku. Joj, to byla úleva ve strojovně, s radostí se vše roztočilo a vteřinovka běží a běží jako o závod.Na ruce mi vydržely celou noc a spalo se docela dobře. Vypadá to na dobrý pocit, srovnám na správný čas, ale co s tou datumovkou? Jsou Vánoce pro Bambína i znamením, že má dnes den ukazovat na číslici 24 nebo ne? No v běžný den bych to spíše neřešil, ale dnes je ten Ježíšek a toho nemůže nahradit ani Santa Klaus natož nějaký Santa Zeman s Dědou Mrázem dohromady. Nastavím si to datum raději na správnou hodnotu a budu se věnovat dalším přípravám, svíčky, betlém, stromek, aperitiv, gintonic.... Atmosféra se začíná naplňovat, pohlédnu na Bambína, poledne se již neodvratně blíží a tak se zvedám od klábosnice a jdu pro Plzeňské. Dnes již dost, bez obrázku, to snad až den poté, a s dodatkem o tom, jaké byly Vánoce s Bambínama.Jestli to vyjde, bude je mít i na Boží hod. Budu čumět na pohádku, jíst studenýho kapra a připíjet Pálavu bílou. Ty Bambína budou u toho. Tak a tomu já říkám Vánoce.*** Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Bambína to přežily, běžely a sloužily 4 dny v jednom kuse, dokonce jsem je snad ani nepoškodil. Absovovaly setkání s Ježíškem, setkání s příbuznými, koledu na Štěpána bez Štěpána a dnes ještě menší pracovní nápor, když je zase pracovní den.Šlapou skvěle, tak snad aby mi déle vydržely, když je to tak vzácný model, půjdou zase spát. Přeci jen cítím, že zrovna tenhle model jsem si nepořizoval na běžné nošení. Tak zase někdy příště a od Bambína trochu P.F.17 všem bambínistům a ostatní chronomagorům.*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 trošku ich ponosím aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se