Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

Tak ono se nikdy nic nestane z ničeho nic. Vždy je příčina a důsledek. Tzv. svépomoc může dopadnou ještě hůře, takže servis jedině u hodináře, tady člen Tondako. Zkus to, jinak je po nich. 🤠 

Upraveno uživatelem eloga
ed
  • po měsících...
  • po měsíci...
Návštěvník eloga
Odesláno

To byla jen chvilková mánie upravit Bambina I. dle vzoru těch VII. , ale pro nekompatibilní tvar pouzdra z toho sešlo. Žádná pomoc, ten Orient je dobrý, vlastně dost dobrý, ale já mám nápady... 🙃 jenže asi toho chci moc, žádný stěrač na Starech a jedničková Bambína jako sedmičky, aby to mělo fazonu. Někde se to celé kříží, někde mimo naše dráty.

To bude někde status 0154ERR, Truncated during move. To mi tedy po*er. 🫠 Tak zase šmrdlám to Seiko.... 🫠😎

• po měsících...
Odesláno

Myslím, že není třeba se bát. Běžné podmínky, mytí rukou nebo májový deštík jsou v pohodě. Prostě klasické hodinky, jako byly třeba Primky. Na sport, aktivní dovolenou nebo i v případě přívalového deště bych je asi ušetřil.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník eloga
Odesláno

Já jak vidím římské číslice na ciferníku tak vím, že bych to na ruku nedal a vůbec nenosil.

Mám to tak zažité, nedá se to změnit, asi chronomagorské DNA. A přitom taková blbost... 👩‍🌾

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

nevíte jestli se dá sehnat kompatibilní kovový tah na model níže? Našel jsem jich spoustu ale nikde jsem nenašel, že jsou pro model RA-AC0M.

IMG_4640.thumb.jpeg.3cbe56f224e6af500d1e61603a509179.jpeg

Odesláno
V 31. 10. 2025 v 16:18, ZH6 napsal:

Ahoj,

nevíte jestli se dá sehnat kompatibilní kovový tah na model níže? Našel jsem jich spoustu ale nikde jsem nenašel, že jsou pro model RA-AC0M.

Ahoj, na Bambina Version 7 by ocel. náramek měl být k dispozici. Na oceli se dělá pár variant s barevným číselníkem, viz např. Orient Bambino RA-AC0M10L Version 7. Pokud bys chtěl prověřit dostupnost a cenu, klidně mi napiš SZ.

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...