Návštěvník eloga Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Odesláno 3. října 2024 (upraveno) Tak ono se nikdy nic nestane z ničeho nic. Vždy je příčina a důsledek. Tzv. svépomoc může dopadnou ještě hůře, takže servis jedině u hodináře, tady člen Tondako. Zkus to, jinak je po nich. Upraveno 3. října 2024 uživatelem eloga ed
Návštěvník eloga Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Bambino, verze 7 - Orient Bambino RA-AC0M09E Version 7 | Helveti.cz je tu někdo, kdo tento model Bambínos pořídil? Díky za info a zkušenosti.
Návštěvník eloga Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna To byla jen chvilková mánie upravit Bambina I. dle vzoru těch VII. , ale pro nekompatibilní tvar pouzdra z toho sešlo. Žádná pomoc, ten Orient je dobrý, vlastně dost dobrý, ale já mám nápady... jenže asi toho chci moc, žádný stěrač na Starech a jedničková Bambína jako sedmičky, aby to mělo fazonu. Někde se to celé kříží, někde mimo naše dráty. To bude někde status 0154ERR, Truncated during move. To mi tedy po*er. Tak zase šmrdlám to Seiko.... .
Peka Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Chcem sa len spytat, ta vodotesnost 30 m staci? Take hodinky este nemam. Netreba sa bat dazda?
STRKKT Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Myslím, že není třeba se bát. Běžné podmínky, mytí rukou nebo májový deštík jsou v pohodě. Prostě klasické hodinky, jako byly třeba Primky. Na sport, aktivní dovolenou nebo i v případě přívalového deště bych je asi ušetřil.
Pavel87 Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září (upraveno) Zaznamenali jste solární Bambina bez datumovky: https://www.orientwatchusa.com/collections/solar-quartz Za mě hodně povedené. Možná méně textu na ciferníku by tomu pomohlo. Upraveno 23. září uživatelem Pavel87 2
Jakub87 Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Za mě super Nevěděl jsem, že jsou i v solaru. Tak snad dorazí i na naš trh.
Návštěvník eloga Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Já jak vidím římské číslice na ciferníku tak vím, že bych to na ruku nedal a vůbec nenosil. Mám to tak zažité, nedá se to změnit, asi chronomagorské DNA. A přitom taková blbost...
ZH6 Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Ahoj, nevíte jestli se dá sehnat kompatibilní kovový tah na model níže? Našel jsem jich spoustu ale nikde jsem nenašel, že jsou pro model RA-AC0M.
bosco Odesláno pondělí v 06:45 Nahlásit Odesláno pondělí v 06:45 V 31. 10. 2025 v 16:18, ZH6 napsal: Ahoj, nevíte jestli se dá sehnat kompatibilní kovový tah na model níže? Našel jsem jich spoustu ale nikde jsem nenašel, že jsou pro model RA-AC0M. Ahoj, na Bambina Version 7 by ocel. náramek měl být k dispozici. Na oceli se dělá pár variant s barevným číselníkem, viz např. Orient Bambino RA-AC0M10L Version 7. Pokud bys chtěl prověřit dostupnost a cenu, klidně mi napiš SZ. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se