Sphinxx Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Tenhle kluk je frajer, za necelou hodinu od zveřejnění inzerátu mi napsal(dnes - neděle večer), slušně požádal o rezervaci, případně zda může pro hodinky přijet ještě dnes, proběhla dohoda a vážil pro hodinky cestu 200 km ještě dnes! Přijel včas dle domluvy a co slíbil dodržel. Více takových, vřele doporučuji a zároveň děkuji!
P_P Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Tak jsem právě provedl první prodej na Chronomagu se zde hodnoceným kolegou. Musím velmi dobře ohodnotit aktivní přístup - info přes SZ, rezervace, dohoda na prodeji. Protože náhodou můj kolega z práce měl cestu do HK, navrhl jsem, že hodinky předá on. Okamžitý souhlas, ráno telefonem ujištění o schůzce, následně info o převzetí hodinek. Takto si představuji perfektní spolupráci v obchodě a přeji, aby byl kupující s hodinkami hodně spokojený. Jen mne mrzí, že jsem se nemohl potkat osobně a trochu si o hodinkách popovídat. Samozřejmě dávám kladné doporučení kupujícího pro Vaše případné další obchody.
jacob Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Romana samozřejmě doporočuji. Kupoval ode mě dvoje hodinky (Breitling + Omega) a domluva byla zcela korektní a pohodová. Žádné rezervace, naopak rychlá domluva a platba. Děkuji Ti za oba obchody!
jerzy Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Sice jsem s tímto uživatelem neobchodoval, ale bez jeho pomoci by se mi dluh z nepovedeného obchodu možná vůbec nepodařilo vymoct. Angažoval se osobně ve věci, která se ho netýkala a za to mu patří můj velký dík.
Jerryl Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Od Romana jsem kupoval nehodinkové zboží - kola na auto. Domluva a jednání celkově super stejně jako to co prodal. Co řekne to platí.Jen škoda, že jsme neměli čas si povídat déle. Díky a doporučuji
Anela Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 jasná a vstřícná domluva, perfektní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se