vrcan Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 internet sa ozaj neda spolahnut.... ja som este davno kupil za cca 10-15 EUR radiovy budik a spokojnost... sice chyta iba nemecku stanicu, ale cestovat po svete s nim aj tak neplanujem :-)))
WhiteLion Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Zdravím všechny přítomné. Chtěl bych se zeptat jak moc rozdílná je ETA 2824-2 v Top provedení a Elaboré?
Georgeisin Odesláno 22. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2015 11.05. - 20.05.2015 9 dní, 11:16 stop Eta - 78 vteřin do plusu, tj, 8,6 vteřiny za den Miyota - 93 vteřin do plusu, tj. 10 vteřin za den U Miyoty se od minulých měření změnil režim, na noc je odkládám. U Ety se nic nezměnilo. Hezky si sedla, podle mě záběh reálně existuje, z 20s na 8s. Jedna hrozná mobilovka.
bohus76 Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Zdravím všechny přítomné. Chtěl bych se zeptat jak moc rozdílná je ETA 2824-2 v Top provedení a Elaboré?Porovnej sám.
WhiteLion Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Dejme tomu, že mám strojek Elabore. Tak rozdíl o proti Top jsou kromě jiných částí i polohy ve kterých se seřizuje.Šlo by strojek upravit aby se seřizoval ne ve 3, ale v 5 polohách?
zhrado Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Niekde boli aj fotky a porovnanie. V čom je rozdiel.
Půlka Šumavy Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Poučné. Jen bych se zeptal, údaj který ten konkrétní jednotlivý strojek dělá +/- vteřin denně je k čemu? Kromě majitele strojku všem ostatním k ničemu! To je jako recenzovat nůž s tím, že krásně nakrájel salám, uříznul krajíc chleba a rozpůlil jablko a udělat s těmi nařezanými potravinami vkusnou fotogalerii. Hodinový strojek je mechanické zařízení s odchylkami odvislými od konkrétních podmínek, kterých je celá řada a většina proměnných. Ale klidně to sem dávejte. Já mluvím jen sám za sebe. Upraveno 27. května 2015 uživatelem Půlka Šumavy
xcmaniax Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Poučné. Jen bych se zeptal, údaj který ten konkrétní jednotlivý strojek dělá +/- vteřin denně je k čemu? Kromě majitele strojku všem ostatním k ničemu! To je jako recenzovat nůž s tím, že krásně nakrájel salám, uříznul krajíc chleba a rozpůlil jablko a udělat s těmi nařezanými potravinami vkusnou fotogalerii. Hodinový strojek je mechanické zařízení s odchylkami odvislými od konkrétních podmínek, kterých je celá řada a většina proměnných. Ale klidně to sem dávejte. Já mluvím jen sám za sebe.Klídek. Stejně jako většina jiných témat to samozřejmě "k ničemu" je, ale od toho přeci fóra jsou, ne? Mě to osobně přijde zajímavý téma.
Karussell Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Poučné. Jen bych se zeptal, údaj který ten konkrétní jednotlivý strojek dělá +/- vteřin denně je k čemu? Kromě majitele strojku všem ostatním k ničemu! To je jako recenzovat nůž s tím, že krásně nakrájel salám, uříznul krajíc chleba a rozpůlil jablko a udělat s těmi nařezanými potravinami vkusnou fotogalerii. Hodinový strojek je mechanické zařízení s odchylkami odvislými od konkrétních podmínek, kterých je celá řada a většina proměnných. Ale klidně to sem dávejte. Já mluvím jen sám za sebe.Hele, jmenuješ se půlka šumavy, teď bys zase řezal a fotil chleba, nejsi na špatným fóru?
tano Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Poučné. Jen bych se zeptal, údaj který ten konkrétní jednotlivý strojek dělá +/- vteřin denně je k čemu? Kromě majitele strojku všem ostatním k ničemu! To je jako recenzovat nůž s tím, že krásně nakrájel salám, uříznul krajíc chleba a rozpůlil jablko a udělat s těmi nařezanými potravinami vkusnou fotogalerii. Hodinový strojek je mechanické zařízení s odchylkami odvislými od konkrétních podmínek, kterých je celá řada a většina proměnných. Ale klidně to sem dávejte. Já mluvím jen sám za sebe.K cemu to asi je dobre, ze? Ty jsi dobrej chabr:).
Půlka Šumavy Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 (upraveno) Ostrakizace logiky. Také údaj. Předpokládám že poctivě sčítáte a dělíte pro průměr. Upraveno 28. května 2015 uživatelem Půlka Šumavy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se