Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 14:05, Hardslimer napsal:

Nicméně poslední mamuti z Wrangelova ostrova vyhynuli až okolo roku 2000 př. n. l.

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Mamut

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Doba_bronzová

Oco ti jde?

Celkem s prehledem je urceno, ze mamut v te dobe jeste zil. ;-)

Přestaň kypřiti do mne a zapni mozkovnu. To není o výskytu onoho chobotnatce, ale o období, do kterého je situována dotyčná kniha.

Odesláno (upraveno)

Inu, poslední mamuti vyhynuli někdy kolem roku 1700 před Kristem a to už se leckde bronz tavil a používal i 600 let, no......ale ve střední Evropě se to asi potkat nemohlo, ale vzpomínka na Štorcha se mi stejně líbí, když tak si nějaké udělám sám  :smoke:

Edit- haha, zase pozdě...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 14:10, Honza.manta napsal:

Přestaň kypřiti do mne a zapni mozkovnu. To není o výskytu onoho chobotnatce, ale o období, do kterého je situována dotyčná kniha.

Ou. Pardon. Reagoval jsem na Zmizika a nedal jsem citaci. :-)

Slo mi o to, ze jsem chtel ukazat, ze v dobe bronzove se jeste mamut vyskytoval. Nic vic, nic min.

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 16:10, People napsal:

Niekto si myli mamuty s dinosaurami.

Jsem potupen.

Odesláno
  V 28. 12. 2016 v 15:59, Karlos napsal:

Když se musela platit licence za logo z války, tak to se bude platit jistě i licence archeologům za dobu mamutů :)

To sice asi ne-e, ale uvažuju o nějaké reprodukci Buriana, a to by mohlo znamenat nějakou kačku... uvidíme jak se to vyvine.

Odesláno (upraveno)

Na limitce s datumem pracujeme, bude zveřejněna během příštího týdne včetně náhledu. Bude se jednat o bronzky PS2 v military stylu se strojkem Myiota  s  daydatem.

U Štorchovek  musíme ještě trochu rozpracovat základní ideje. Nespěchají. 

Toto vlákno je velmi živé. Nechci jen zatím  rušit kolegu s nodate verzí. Další bronzky samozřejmě budou.

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...