Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád bych vyzkoušel nějakou slušnou překlápěcí sponu ke Spiritům /SEIKO SARB/. Jelikož jsem veškeré hodinky měl na klasickém řemenu případně na náramku /tahu/ ,tak bych rád doporučení jakou sponu a případně i řemen.

Odesláno

Nevím, jestli Tě uspokojím, ale já kupoval k Sarb033 jak překlopku tak motýla na kožený pásek, předpokládám, že Ti jde o sponu na kůži a ne o sponu k tahu. Vystačil jsem si s noname značkama z Ebay za cca 200kč a zjistil jsem, že motýlovka je asi lepší systém než překlopka. Sice s překlopkou je rychlejší manipulace při zapínání, ale motýlek mi lépe sedí na ruce. Zatím drží obě dvě a problém nemám. Ale je mi jasné, že nějaké značkové budou asi jiné kafe ve všech směrech, ale tam nemohu sloužit.

Odesláno

Samo ,že se jedná o překlopku na kůži,abych si neničil řemeny /neohýbal na obyčejném zapínání/.Proto jsem chtěl doporučení,kde a za kolik.

Odesláno

Tak to máš několik možností. Buď  Ebay na noname čínu a pohybuje se to do těch dvou kil a nebo třeba kluci ve StrapShopu něco mají. Pokud by si chtěl značkové Seiko, tak mám pocit, že osvědčení prodejci přímo v Japonsku (Seyia...) nebo tady.

http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=3498

Odesláno

Je mi jedno zda značková či neznačková,potřeboval bych, aby něco vydržela a nerozpadla se po pár zapnutích.

Odesláno

No je fakt, že já Sarby nosím většinou na tahu a na kůži je dávám vyjímečně k obleku, takže toho motýla nevyužívám tak často, tak nevím, jak dlouho to vydrží. Ale jak tak koukám na tu ze StrapShopu a na ti čínu, co mám doma, žádný rozdíl mimo ceny tam nevidím. Já mám tuhle:

http://www.ebay.com/itm/Stainless-Steel-Butterfly-Push-Button-Deployment-Clasp-Watch-Strap-Buckle-Silver-/130884273747?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item1e794f8653

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...