vareka Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 aqua terra jsou nádherný i praktycký, tyhle jsou ještě s přidanou hodnotou. asi by se mi neokoukaly. gratuluji
palmone1 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Chlapi, trochu tomu nerozumiem. Oficialne Bond hodinky su v podstate hodinkami, ktore sa vo filme neukazali, naopak, tie ktore sa v nom ukazali niesu oficialnymi bondovkami. Ako to vlastne s tymto pribehom v skutku je?
Liqid Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Spectre jsem ještě neviděl, ale i všech předchozích bondovek to bylo tak, že ve filmu nosí Bond standardní produkci. Z té obvykle vzniká nějaká limitka jako doplněk k filmu, viz situace s SMP nebo PO.
huhu4d Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Nafotim neskor panim teraz som mimo domu dlhodobo. V spectre mal na ruke prave tieto limitky myslim. Nie ?
palmone1 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Ano , presne tie ktore mas... Nafotim neskor panim teraz som mimo domu dlhodobo. V spectre mal na ruke prave tieto limitky myslim. Nie ?
deff Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Ty jsou krásný, ale měl jsem za to, že ofiko k filmu Spectre jsou jiné Seamastery (ty co byly přímo ve filmu)
martin214 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Pekné, ale klasické Aqua Terra s modrým ciferníkom palubového vzoru sa mi páčia viac.
tomcatt Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Je to dýha, stačí jeden pohľad na kresbu dreva na vrchnej a spodnej strane. edit: zle vlakno Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem tomcatt
leepus Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Pro me film zajimavejsi, nez hodinky :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se