Návštěvník Snow Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Louis Moinet 20 Second Tempograph zdroj - http://en.worldtempus.com/article/new-watches/louis-moinet-20-second-tempograph-2442076?utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_term=selection&utm_campaign=newsletter-42-en#
JohnDoe Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Verze v růžovém zlatě mi nějak neladí...
Kid_A Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Brutalni....z toho cifru bych se asi zblaznil
Walter Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Pěkný, snad nikoho neurazí krátké video. Bohužel sem neumím pastnout přímo samotné video, tak alespoň jako odkaz.
cigi Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 tak video mi neurazilo, za to mi z něj jeblo, přesně každých 20 s jsem se lek !! Nádherně zbytečná a nepřehlédnutelná komplikace.
bandicoot Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Ja nějak nevim no... Čas plyne lineárně, tohle je divný, takový Sisyfovsky beznadějný...
gougy Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Ja nějak nevim no... Čas plyne lineárně, tohle je divný, takový Sisyfovsky beznadějný...Na šachy u krbu dobrý.. Pravdou je, že existují líbivější komplikace, tahle je dost "busy" a snad i omrzí? Nevím, nemám na ně
McStinger Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Ja nějak nevim no... Čas plyne lineárně, tohle je divný, takový Sisyfovsky beznadějný... Dík. Pomohol si mi pochopiť, prečo nemám rád retrográdne komplikácie. A túto by som si dovolil popísať ako "Fast and Furious".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se