qwer Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 @MichalSVK Tie biele su najviac TOP
Slaco Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Nudím se na konferenci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robo7 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk
Radek124 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem Radek124
Radek124 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) (double) Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem Radek124
Maxel Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Na odpověď názvu vlákna - ještě žádné, ale... Nechce se mi to házet do statusů, tak snad nebude vadit rychlý dotaz: najde se majitel PAM 512 z Prahy a okolí ochotný mi je půjčit na pařátu?
Radek124 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 2Maxel: Tyhle 42mm prcky má pokud vím paní od kolegy RC3 - akorát byste se museli domluvit kdy bude mít (Rasťo ) náladu na výlet do Prahy a nebo Ty do Bratislavy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro porovnání 45mm 572 na téže ruce (v Jeseníkách lamentovals že už jsou moc velké): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JAJA Odesláno 15. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 10days Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 @Radek124: Díky, s Rasťou jsme si psali a právě, že ani jeden teď nemáme cestu druhým směrem.
JAJA Odesláno 20. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 10days na výletě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Na odpověď názvu vlákna - ještě žádné, ale... Nechce se mi to házet do statusů, tak snad nebude vadit rychlý dotaz: najde se majitel PAM 512 z Prahy a okolí ochotný mi je půjčit na pařátu?512 sedli naprosto perfektně ( Ruka cca 16-16,5 ) ... Vřele doporučuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M.S. Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2016 Panerai- navrženo pro italské frogmen. Já mohu nabídnout jen camo košili a tyhle kapry...
organic Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Myju nádobí, tak jsem musel ten potápěčský inštrument sundat, abych si řemen nepocintal jarem
JAJA Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Jedna pár dní stará Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Do oblevy a marastu pod rukáv zimní placku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se