Vortex-Tempus Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince V 13. 12. 2024 v 12:28, Vortex-Tempus napsal: Skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Mini-radia 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince (upraveno) @baza tieto zakladne modely su podla mna ja tak naj... Upraveno 17. prosince uživatelem Vortex-Tempus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince Doomsday rádiovka ráže 45 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince (upraveno) PAM-larky Upraveno 17. prosince uživatelem Vortex-Tempus 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades Odesláno čtvrtek v 10:59 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:59 Ježíšek dorazil o trochu dříve, teď to jen zaplnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno čtvrtek v 11:11 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:11 Za rok? +- bude ta krabicka mala 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno čtvrtek v 11:12 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:12 před 12 minutami, Haades napsal: Ježíšek dorazil o trochu dříve, teď to jen zaplnit Tak to mě pos.r to je boží!!! Kde to mají nutně to potřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades Odesláno čtvrtek v 11:36 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:36 před 19 minutami, pku napsal: Tak to mě pos.r to je boží!!! Kde to mají nutně to potřebuju. Dělá to tenhle chlapík. Narazil jsem na něj ve FB skupině Paneristi a dělá ještě další boží věci na poličku. A na to, že to jelo přes celý svět, tak to dorazilo za 15 dní. A zabalil to tak že i kdyby mi to pošta kopala po cestě, tak to vydrží https://www.facebook.com/zsirstraps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno čtvrtek v 15:13 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:13 před 3 hodinami, Haades napsal: Dělá to tenhle chlapík. Narazil jsem na něj ve FB skupině Paneristi a dělá ještě další boží věci na poličku. A na to, že to jelo přes celý svět, tak to dorazilo za 15 dní. A zabalil to tak že i kdyby mi to pošta kopala po cestě, tak to vydrží https://www.facebook.com/zsirstraps Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno čtvrtek v 16:13 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:13 Radio 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno pátek v 14:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:57 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno pátek v 15:29 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:29 Asi mate v BA nejak teplo, podla toho stiahnuteho okna Mimochodom, fajn hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno pátek v 16:02 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:02 před 29 minutami, EpsteinBarr napsal: Asi mate v BA nejak teplo, podla toho stiahnuteho okna Mimochodom, fajn hodinky Je tak 10… ale nie v BA ani na SK. Som asi 120 km od Panerai fabriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno sobota v 08:26 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:26 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno sobota v 12:45 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:45 Všem přeji krásné Vánoce plné pohody, radosti a klidu. V roce 2025 ať nám hodinky tikají a dělají radost a my jsme zdraví a šťastní. Teda, mě teď to zdraví trochu podseklo, ale bude zas dobře... Díky za to, že můžeme! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno sobota v 12:52 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:52 před 4 minutami, tomina666 napsal: Všem přeji krásné Vánoce plné pohody, radosti a klidu. V roce 2025 ať nám hodinky tikají a dělají radost a my jsme zdraví a šťastní. Teda, mě teď to zdraví trochu podseklo, ale bude zas dobře... Díky za to, že můžeme! To je nádhera, Tome☝ Buďme vděčný za to co máme a nejvíc za to zdraví 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se