pciza Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna před 3 minutami, Frantik napsal: Ja jsem tak furt Urcite, snad to letos dame Už se těším a mám žízeň!
Tomasb Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna (upraveno) Před hodinou, pciza napsal: A tak dneska 1314 tak tieto sú fantastické, nádherná zbierka Upraveno 5. ledna uživatelem Tomasb
pciza Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna před 18 minutami, Tomasb napsal: tak tieto sú fantastické, nádherná zbierka Díky!
EpsteinBarr Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Poslednu dobu si hodinky na ruke vobec nefotim. Bolo by to dost monotematicke.
EpsteinBarr Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna U nas je od skoreho rana slusna snehova kalamitka. Takze ked zazvonil kurier, napriek stavu ciest, radost bola dvojnasobna. 1 2
Haades Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna před 26 minutami, EpsteinBarr napsal: U nas je od skoreho rana slusna snehova kalamitka. Takze ked zazvonil kurier, napriek stavu ciest, radost bola dvojnasobna. Nádherný Radia, velká gratulace
actionman1 Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Prišli včera, od dnes s úsmevom na perách opäť 1
EpsteinBarr Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Otto Giorni su super, ja som ich posledne tyzdne, ci skor mesiace nedal dole z ruky. Uzivaj A moja skromna Panerai rodinka. 1
xcmaniax Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna před 48 minutami, EpsteinBarr napsal: Otto Giorni su super, ja som ich posledne tyzdne, ci skor mesiace nedal dole z ruky. Uzivaj A moja skromna Panerai rodinka. Za mě paráda! Máš vlastně vše o čem Panerai je
Vortex-Tempus Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna @actionman1 @EpsteinBarr Pani... blahozelam. Pekne sa nam to tu rozrasta... renesancia Panerai
pciza Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna před 5 hodinami, actionman1 napsal: Prišli včera, od dnes s úsmevom na perách opäť No paráda! Gratulace
actionman1 Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna @EpsteinBarr @Vortex-Tempus @pciza dakujem hosi, uz mi nejaku dobu chybali a pokukoval som na nich a ked som skusil vortexove chrona na benzinke povedal som si, ze nechapem ako som mohol rok aj pol bez Pamov v hodinkovnici vydrzat
Tomasb Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna před 11 hodinami, actionman1 napsal: Prišli včera, od dnes s úsmevom na perách opäť Gratulujem, krása, ten remienok je origo ?
actionman1 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna před 7 hodinami, Tomasb napsal: Gratulujem, krása, ten remienok je origo ? Dakujem, ano origo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se