Friday Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Moje první PAMky Váhal jsem mezi Tudorem a Panerai, ale když jsem pročítal forum, viděl vaše fotky a pár modelů si vyzkoušel, měl jsem okamžitě jasno. Díky chlapi za inspiraci Dlouho jsem zvažoval, který model a typ zvolit, dost jsem si o tom načítal na foru a díval se na videa. A tyhle mi padly do oka nejvíc. PAM00590, rok 2016, 8 giorni.
pciza Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 9 minutami, Friday napsal: Moje první PAMky Váhal jsem mezi Tudorem a Panerai, ale když jsem pročítal forum, viděl vaše fotky a pár modelů si vyzkoušel, měl jsem okamžitě jasno. Díky chlapi za inspiraci Dlouho jsem zvažoval, který model a typ zvolit, dost jsem si o tom načítal na foru a díval se na videa. A tyhle mi padly do oka nejvíc. PAM00590, rok 2016, 8 giorni. Tak gratulace, vítej do klubu a samozřejmě pětsetdevadesátky jsou super volba! 1
Vortex-Tempus Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Před hodinou, Friday napsal: Moje první PAMky Váhal jsem mezi Tudorem a Panerai, ale když jsem pročítal forum, viděl vaše fotky a pár modelů si vyzkoušel, měl jsem okamžitě jasno. Díky chlapi za inspiraci Dlouho jsem zvažoval, který model a typ zvolit, dost jsem si o tom načítal na foru a díval se na videa. A tyhle mi padly do oka nejvíc. PAM00590, rok 2016, 8 giorni. Vitaj… 590 boli aj moje prve… dobra volba 1
Kid_A Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února V 3. 2. 2025 v 18:35, Friday napsal: Moje první PAMky Váhal jsem mezi Tudorem a Panerai, ale když jsem pročítal forum, viděl vaše fotky a pár modelů si vyzkoušel, měl jsem okamžitě jasno. Díky chlapi za inspiraci Dlouho jsem zvažoval, který model a typ zvolit, dost jsem si o tom načítal na foru a díval se na videa. A tyhle mi padly do oka nejvíc. PAM00590, rok 2016, 8 giorni. Skvele! Uzivej!!!! 1
EpsteinBarr Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Dosiel novy remen, tak som neodolal. A dalsi je canvas na Radia na teplejsie obdobie, ten musi este pockat. 4
pciza Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Do sněhu starý, dobrý 111 na rozdrbanym canvasu a svítěj taky ještě slušně 1 1
Campino Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Dnes rovnaký nápad ako kolegaakurát na kaučuku 2 1
EpsteinBarr Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Sneh? Akoze normalny sneh? Predpoved u nas sice je -5 az -10, ale slnko a nadherne pocasie...tak nieco pridam aj ja, ked som na chvilu zlozil z ruky "tie druhe" 2 3
Kid_A Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února před 38 minutami, EpsteinBarr napsal: Sneh? Akoze normalny sneh? Predpoved u nas sice je -5 az -10, ale slnko a nadherne pocasie...tak nieco pridam aj ja, ked som na chvilu zlozil z ruky "tie druhe" Jeseniky. Real John Snow:)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se