bandicoot Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Tu zelenou gumu asi potřebuju. Zkusím teď chvíli ponosit camo. Uvidime. IMG_7359.mov 1
bandicoot Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Je to nejspíš nějaký noname, ale dobré to je. Spona jsem tam dal obyč na stěžejku a překvapivě mi to nevadí. 3
Radek124 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května @bandicoot: Tož bacha s tím buclatým bochánkem na futra - u mě to byl svého času důvod proč jsem radši přesedlal na 11mm rádiovky 1
bandicoot Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května V 24. 5. 2025 v 13:35, Radek124 napsal: @bandicoot: Tož bacha s tím buclatým bochánkem na futra - u mě to byl svého času důvod proč jsem radši přesedlal na 11mm rádiovky Je to tak, jediný hodinky (pár jsem jich tu měl), na kterých se mi podařilo udělat dvě ďubky na safíru. Proto byl měněn, štvalo mě to.
bandicoot Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Tak já dnes takhle: Protože: Představa, že to nepraskne u stolu, když jsem ohnul ruku v zápěstí, ale za chůze, běhu, na dlažbě, asfaltu, betonu, nebo při plavání v moři… je mi úplně zle. Podle lomu tam byla nějaká bublina. Poučení, nenoste noname řemeny.
Radek124 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května K pouzdru 1950 se mi svého času (po vyzkoušení všeho možného i nemožného) nejlíp osvědčily "round-cut" řemeny od kolegy @RC3 - krásné, funkční a díky koncům vycpaným až k tělu do značné míry chránící lunetu a sklo před zásahem zboku... Jó, kdepak jejim konec - ani ten jezevčík už není... 1
EpsteinBarr Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května @bandicoot Stastie, ze to dopadlo takto Mam obavu, ze to nemusi byt no name remenom. S original Seiko mam nejake skusenosti 4
Lukáš3 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 4 hodinami, EpsteinBarr napsal: @bandicoot Stastie, ze to dopadlo takto Mam obavu, ze to nemusi byt no name remenom. S original Seiko mam nejake skusenosti Co je toto prosím na referenci?? díky
bandicoot Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Měl jsem sausage, ale sendvič mám asi radši. Pro mě to je PAM DNA. 2
EpsteinBarr Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května před 16 hodinami, Lukáš3 napsal: Co je toto prosím na referenci?? díky PAM01385 dnes takto 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se