Cancri Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna Neco malo jeste z dneska - po schodech nahore v butiku... (aneb konecne vim, jak zmensit fotky v ios...) 7
tomina666 Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna před 8 minutami, Cancri napsal: Neco malo jeste z dneska - po schodech nahore v butiku... (aneb konecne vim, jak zmensit fotky v ios...) To je pecka! Už chápu, proč mi to neukázaly… Schody…! Manželka by mě do Florencie chtěla ještě jednou letos vzít. Nenápadně se jí ale snažím naznačit, jestli by to nešlo až příští rok, až bude třeba něco našetřeno… 1
Cancri Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna před 3 minutami, tomina666 napsal: To je pecka! Už chápu, proč mi to neukázaly… Schody…! Manželka by mě do Florencie chtěla ještě jednou letos vzít. Nenápadně se jí ale snažím naznačit, jestli by to nešlo až příští rok, až bude třeba něco našetřeno… Florencie je vzdycky dobrej napad Pripadne navrhni alternativu Casa Panerai Milano (scusa za OT pokud jsi mel ve videu). 1
tomina666 Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna před 18 minutami, Cancri napsal: Florencie je vzdycky dobrej napad Pripadne navrhni alternativu Casa Panerai Milano (scusa za OT pokud jsi mel ve videu). Neměl a dík! Tam jsme ještě nebyli. Já si právě říkal, že při další návštěvě Itálie si musím nějaké odvézt… Ale takhle to nestihnu a jak se tak dívám do mojí soukromé excelovské tabulky, tak bude zázrak, jestli si příští rok k těm čtyřicátinám něco nadělím. Ale co. Důležitý, abychom byli zdraví a v pohodě! kdyžtak se něco rozpustí a frogman nemusí nutně přiletět v březnu… 2 1
Cancri Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna (upraveno) Posledni spam z vystavky nahore. A povinny patch pro fanousky pasta instalateru (nastupce Decima Flottiglia MAS). Hezky vecer vsem PS: Malem bych zapomnel - aby bylo jasno: hodinky na levy a kompas na pravy! Upraveno 1. srpna uživatelem Cancri PS 1 2
Vortex-Tempus Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna @tomina666 V Neuchatel tiez robia Factory Tour… https://watchexplorer.swiss/en/public-tour-of-the-panerai-manufacture/#/ 1 1
tomina666 Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna (upraveno) před 9 minutami, Vortex-Tempus napsal: @tomina666 V Neuchatel tiez robia Factory Tour… https://watchexplorer.swiss/en/public-tour-of-the-panerai-manufacture/#/ to vypadá super! Ale raději si budu odkládat a škudlit korunku ke korunce do prasátka na ty nový Radia/Subm Upraveno 1. srpna uživatelem tomina666 1
Filip eM Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Pamy na gumě doporučuje 10 z 10ti sauropodů z období Jury 4 2
Vortex-Tempus Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Som spokojny… @Filip eM pred 6 tyzdnami spravil chybu a dal si so mnou obed. Dnes je vdaka tomu o par tisic lahsi ale bohatsi o dvoje Panerai 2
tomina666 Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 25 minutami, Filip eM napsal: Pamy na gumě doporučuje 10 z 10ti sauropodů z období Jury Přesně tááák! 5
bandicoot Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 12 hodinami, tomina666 napsal: nový Radia/Subm Tak jaký teda?
bandicoot Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna @Vortex-Tempus 1596? Ty jsou supr. Modrá je tam skvělá.
tomina666 Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 51 minutami, bandicoot napsal: Tak jaký teda? Podle financí. Radiomir: PAM01382P PAM01334 PAM01347 Submersible: PAM01229/PAM01596
Vortex-Tempus Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 23 minutami, bandicoot napsal: @Vortex-Tempus 1596? Ty jsou supr. Modrá je tam skvělá. Moje su 1229… predchadzajuci model. Ale skvele su… moje najoblubenejsie hodinky vobec 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se