Filip eM Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Na večer jsem “převlekl kabát”, a s ním i hodinky .. 2
lupo Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 36 minutami, pciza napsal: no a zrovna dnes som v 3 voľných minútach googlil jak submersible sedí presne táto guma...
Filip eM Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 51 minutami, pciza napsal: Submery, moje další štace… mam pocit, jako bych bez nich… jako by má současná sbírka byla bez nich poloviční …
pciza Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 38 minutami, lupo napsal: no a zrovna dnes som v 3 voľných minútach googlil jak submersible sedí presne táto guma... Tady na 025 je za mně super. Chci jí teď objednat ve 26mm na 389. Tak uvidíme
lupo Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 27 minutami, pciza napsal: Tady na 025 je za mně super. Chci jí teď objednat ve 26mm na 389. Tak uvidíme ja mám obe v čiernej farbe. zvažujem práve tú off-white béžovú... dokonca ma napadla aj červená. len na živo som tie farby nikdy nevidel. Pri tej cene čo za to Panerai chce nechcem spraviť chybu.
Filip eM Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října Večerní protažení šroubků a závitů … ať se s tím nemusím ráno mordovat… 3 1
lupo Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října Před hodinou, Vortex-Tempus napsal: Radia mas kde? Ha? Ja? No nemam.
Vortex-Tempus Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 59 minutami, lupo napsal: Ja? No nemam. No ved to… treba napravit
lupo Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 36 minutami, Vortex-Tempus napsal: No ved to… treba napravit najprv pévédé!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se