Filip eM Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince před 6 hodinami, Frantik napsal: TOP remen, ta hořčice je prostě nejlepší Submery, na absolutní špičce mojeho “Musthave” listu
lupo Odesláno čtvrtek v 00:23 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 00:23 nové sklo inštalované.. zohnať toto je pomaly jak zohnať výfuk na orbitálnu stanicu MIR. úspech/radosť! 4 1
Vortex-Tempus Odesláno čtvrtek v 17:10 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:10 @Hadess Parada… skoda ze na toto ja uz nemam trpezlivost, oci ani cas…
Haades Odesláno čtvrtek v 17:24 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:24 (upraveno) před 14 minutami, Vortex-Tempus napsal: @Hadess Parada… skoda ze na toto ja uz nemam trpezlivost, oci ani cas… Teprve to zkouším. Ale třeba mi dojde jedno nebo druhé Upraveno čtvrtek v 17:25 uživatelem Haades
pciza Odesláno pátek v 19:32 Nahlásit Odesláno pátek v 19:32 389 a pozdrav od Vejvodů! Fotka nic moc ale 14 Plzní je 14 Plzní 6 1
Filip eM Odesláno sobota v 08:22 Nahlásit Odesláno sobota v 08:22 @lupo @Haades @Vortex-Tempus @pciza borci, vy mi tu s těmi submery dáváte … nemám rád stránku #331 1 1
Vortex-Tempus Odesláno sobota v 11:06 Nahlásit Odesláno sobota v 11:06 před 2 hodinami, Filip eM napsal: @lupo @Haades @Vortex-Tempus @pciza borci, vy mi tu s těmi submery dáváte … nemám rád stránku #331 No hej… Suby su Top Filipku… 5 1
Vortex-Tempus Odesláno včera v 10:34 Nahlásit Odesláno včera v 10:34 Su neskutocne dobre. Sklo, cifernik, remen… proste vsetko. A su pekne baculate. Skoro ako 312 a spol. 1 1
lupo Odesláno včera v 11:18 Nahlásit Odesláno včera v 11:18 před 41 minutami, Vortex-Tempus napsal: Su neskutocne dobre. Sklo, cifernik, remen… proste vsetko. A su pekne baculate. Skoro ako 312 a spol. 359 s krajším sklom. Nadhera!
Radek Cigi Odesláno včera v 13:09 Nahlásit Odesláno včera v 13:09 před 2 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Su neskutocne dobre. Sklo, cifernik, remen… proste vsetko. A su pekne baculate. Skoro ako 312 a spol. Jsem velký fanda do řady Luminor. Tyhle jsou fakt nádherné. Ale k Submersiblům si nemůžu stále najít cestu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se