Návštěvník dabelM Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 asi si ji ani nebránil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 15. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 dabloviM :.......vypadá to že vydrží,byla to její volba :-)))Aby ne, sedí super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Remen pro tento tyden, zase Martú Chile, má je fajne, devcica... A to myslim remeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Taky Chile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Taky Chile.Tohle je Chile vod Rybize, to poznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 (upraveno) A je to v háji .. objednávka u "Marty", pak Panatime a nakonec RubberB .. už v tom zase lítám Upraveno 16. března 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 No vidis, a tys je chtel prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 No vidis, a tys je chtel prodat To není pravda! Jen jsem uvažoval o výměně, to je jiný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Dnes opet dvepade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 A je to v háji .. objednávka u "Marty", pak Panatime a nakonec RubberB .. už v tom zase lítám No vidis jak se to pekne vykrystalizovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 To není pravda! Jen jsem uvažoval o výměně, to je jiný .No dejme tomu Ale zustan tu chvilku s nami a uvidis, jak je to pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 No dejme tomu Ale zustan tu chvilku s nami a uvidis, jak je to pěkný Tak tak. Jednou PAM vždycky PAM :-). Frantik i LovecK můžou povídat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Tak je trochu vyvencim. Plesnifky. Pam 382. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Tvl, to je liga... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 ..Rolby se válí ve skříni a moje pani vesele plánuje jaké že řemeny si to nechá ušít na 512-ky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 ..Rolby se válí ve skříni a moje pani vesele plánuje jaké že řemeny si to nechá ušít na 512-ky :-)Treba pstrosi nozku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Eeeeee :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 ...to je na ty jemne 512 uz moc drsne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Přezul jsem na dorazivší RubberB (od objednávky ke mně na stůl za 48 hodin!) a něco vám povím. Ten řemen je MEGA! Instalace trochu náročnější, protože je mírné pnutí na stěžejce (do RB se necpou trubičky) a tím pádem se hůř strefuje do protilehlý díry, ale nakonec jsem to zvládnul. Po nasazení na ruku a zapnutí zavládlo absolutně bezbřehé nadšení. Nevím, čím to je, ale hodinky najednou sedí na ruce jak přibitý, řemen je neuvěřitelně pohodlnej a navíc má "rozdírováno" tak, že mi sedí líp než originál OP guma. Laicky řečeno proto, že má díru přesně tam, kde OP řemen ne. Ten mám buď lehce volnější anebo moc utaženej. RubberB je přesně mezi. Jsem nadšenej. Nadšenej! Navíc se mi zdá, že z PAMů najednou není "izolovaný pouzdro" na řemenu, ale hezkej vizuální celek. Prostě jim ten upgrade prospěl. Tečka . Jen teď nevím, co budu dělat s řemenama od Marty a tím koženým NATO strapem z Panatime, protože když si představím, že budu muset RubberB zase někdy znova nazouvat, polejvá mě studenej pot . Upraveno 18. března 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se