Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?

JAJA

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Přezul jsem na dorazivší RubberB (od objednávky ke mně na stůl za 48 hodin!) a něco vám povím. Ten řemen je MEGA!

Instalace trochu náročnější, protože je mírné pnutí na stěžejce (do RB se necpou trubičky) a tím pádem se hůř strefuje do protilehlý díry, ale nakonec jsem to zvládnul. Po nasazení na ruku a zapnutí zavládlo absolutně bezbřehé nadšení. Nevím, čím to je, ale hodinky najednou sedí na ruce jak přibitý, řemen je neuvěřitelně pohodlnej a navíc má "rozdírováno" tak, že mi sedí líp než originál OP guma. Laicky řečeno proto, že má díru přesně tam, kde OP řemen ne. Ten mám buď lehce volnější anebo moc utaženej. RubberB je přesně mezi.

Jsem nadšenej. Nadšenej! Navíc se mi zdá, že z PAMů najednou není "izolovaný pouzdro" na řemenu, ale hezkej vizuální celek. Prostě jim ten upgrade prospěl. Tečka :).

Jen teď nevím, co budu dělat s řemenama od Marty a tím koženým NATO strapem z Panatime, protože když si představím, že budu muset RubberB zase někdy znova nazouvat, polejvá mě studenej pot :D.

post-6759-0-81565000-1426706168_thumb.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...