sibirnaya Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Konecne muzu s radiama do vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Kruta fotka. Ty jsou cerny jak noc! Tak priste jeste foto z vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Včera i dnes nastejno . Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Asi se budu bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Myslím, že Frantík v poradním vláknu strašil, že nákupem PAMů teprve celé to šílenství začíná a že nejhorší je pak fáze nákupu řemenů. Tuším, že po dvou měsících můžu zodpovědně říct, že mě se to netýká a co se týče potřeby nákupu řemenů jsem plně imunní. A ty dva, se kterými ke mě doputovaly, mi úplně stačí:-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Jojo, je to mor :-) A teď si vem, ze za rok uz nebudeš mít zadnej řemen z te fotky, ale komplet jinou sadu :-) Blazinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Svata pravda. To co jsem dal za remeny, kdyz jsem mel Panerai by stacilo na dalsi PAMy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Krásný a klidný večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Krásný a klidný večer všemNo, aby ti je neodvezli na skládku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 (upraveno) No, aby ti je neodvezli na skládku :-)To by bylo u Koumesů slzavé údolí :-) Upraveno 25. prosince 2019 uživatelem Koumes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Na svátky bez košil s dlouhými rukávy ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Jedná vecerni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Zdar chlapi, sorač za plevelenie vlakna, vie mi niekto poradit co je toto za ref? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 To sou ty strasny 30m WR. Reference je fuk, nebrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Neberem!! Jen se ptám 30m ? WTF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 To jsou Pamy pro buzny a fotbalisty, tam se to tak nehroti no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 To jsou Pamy pro buzny a fotbalisty, tam se to tak nehroti no :-)Co ak sa nadmerne potia? (myslim obe povolania) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Tolik se nikdo nepoti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Stejně by mě zajímalo jestli jednou kápnou božskou, kvůli čemu se rozhodli jít s vodotěsností dolů z použitelných WR100 (45mm Radiomir PAM572, pouzdro 1940) na směšných WR30 (totéž pouzdro na DUE s naroubovaným uchem a rozměrově stejným strojkem), když v podstatě jediná technická změna je to jejich "ikonické instalatérské ucho"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Jsou ty pouzdra identicky? / ..stejne vysoky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se