Kostra Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Tak ještě pár B&W fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Super fotky! Ještě by bylo parádní kdyby jsi mi tý dvěstědesítky pustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 6 minutami, pciza napsal: Super fotky! Ještě by bylo parádní kdyby jsi mi tý dvěstědesítky pustil Díky moc, víc se mi z toho jabka vymáčknout nepodařilo:-) A prosím tebe, kdo by chtěl unitas za kilo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 No já bych se obětoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Až budu mít pocit, že už jsem se obětoval dost, tak dám vědět:-)Dnes subíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Ten řemen je suprovej, kdo ho dělal? na těch subech vypadá parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 STstraps, pokud se nepletu a díky, mám ho taky moc rád;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Nevíš jestli má nějaký stránky? Našel jsem to zatím jenom na Instagramu. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Bral jsem ho přes ETSY.com, jestli má stránky netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Jo na Etsy to na mně vyskocilo. Podívám na to, dík moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 A máme tu další dva kousky:-)Krabička původně určená na řemenivo je povážlivě plná, tak zkusím načerpat inspiraci zde. Jak skladujete větší množství PAM řemenů, tak aby to bylo přehledné a případně i oku lahodící? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 (upraveno) Ty jedeš to plánuješ na každej den v roce jeden! Já používám tohle. Není to oku lahodící, ale pěkně tam držej a na cestu super. . Upraveno 29. října 2020 uživatelem pciza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Toto tiez nevyzera zle, mozno su aj vacsie https://www.etsy.com/listing/792366292/leather-watch-strap-case-travel?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=leather+watch+roll&ref=sr_gallery-1-25&frs=1&col=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Kluci díky, to jsou všechno takové cestovní věci na pár kousků, já bych potřeboval nějaké domácí skladiště tak na 30-40 kousků:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Tak nech něco spíchnout od místních mistrů. Určitě by něco vymysleli a vypadalo by to super. Taky bych se asi přidal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 20 hodinami, Kostra napsal: Kluci díky, to jsou všechno takové cestovní věci na pár kousků, já bych potřeboval nějaké domácí skladiště tak na 30-40 kousků:-) Taky bych se přidal, pokud by se něco domlouvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 21 hodinami, Kostra napsal: Kluci díky, to jsou všechno takové cestovní věci na pár kousků, já bych potřeboval nějaké domácí skladiště tak na 30-40 kousků:-) To mi musis nafotit pohromade , to uz musi byt uplna paralyza volbou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Na novém řemenu od Habadeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 To mi musis nafotit pohromade , to uz musi byt uplna paralyza volbou Asi horší je vybrat, které PAMy na ruku, ale těch řemenů už začíná být taky povážlivě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Na novém řemenu od Habadeje. Moc pěkný kousek, sedí jak prdel na hrnci;-) Ať dělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se