African Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 V 24. 8. 2023 v 13:15, Tichus napsal: Moje první PAMy. Předražené, strojek nic moc, značka s pověstí ojížděče zákazníků, ale něco na nich prostě je Jsou úplně parádní, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 111Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Moje prvé Radiovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 33 minutami, Richard Eš napsal: Moje prvé Radiovky Fakt dost dobre pane... Ja sa rozhodujem medzi tymito a sedymi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 43 minutami, Richard Eš napsal: Moje prvé Radiovky Ten cifr je úžasnej! Gratulace, jsou super. Asi Ti je budu trošku nebo víc závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Vortex ty ich tam máš hneď pod domom stále vo výklade ale videl som tu vo vlákne, že si ich skúšal aj ty.. Všetko mám tmavé ciferníky a toto hneď preskočila iskra… Pciza ďakujem sú super. Ale však ty máš plnú kabelu parádnych kusov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 (upraveno) @Richard Eš Tam ich asi nakoniec aj kupim. A uz som sa prestahoval... teraz to mam cez ulicu Dobre si vybral... Ja som uz skusal vsetky tri verzie. Modre nie su pre mna... sede a tieto bezove mam zatial tak 50:50... musim si rozmysliet ktore sa mi budu pacit viac dlhodobo. Upraveno 20. září 2023 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 25 minutami, Richard Eš napsal: Vortex ty ich tam máš hneď pod domom stále vo výklade ale videl som tu vo vlákne, že si ich skúšal aj ty.. Všetko mám tmavé ciferníky a toto hneď preskočila iskra… Pciza ďakujem sú super. Ale však ty máš plnú kabelu parádnych kusov No něco mám, ale PAMŮ není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Čakám na nové remene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 před 15 minutami, Richard Eš napsal: Čakám na nové remene Ty jo... povodne som nakup Tre Giorny planoval niekedy na zaciatok buduceho roka a neviem co to kvoli tebe nebude skor... su super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 před 24 minutami, Vortex-Tempus napsal: Ty jo... povodne som nakup Tre Giorny planoval niekedy na zaciatok buduceho roka a neviem co to kvoli tebe nebude skor... su super Dik treba ísť do toho.. zatiaľ každý deň len tieto majú priestor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2023 Po delší době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2023 Bella Italia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 Neuveritelny, kolik je tady Cechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 před 12 minutami, Potkan napsal: Neuveritelny, kolik je tady Cechu. Musíš víc na jih za 14 dní cest po Kalábrii jsem nepotkal ani jednoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 Ahoj, jedny Lumi na novem Canvasu od Juraje11 v barve indexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 před 3 minutami, pku napsal: Ahoj, jedny Lumi na novem Canvasu od Juraje11 v barve indexu. Není kratkej? Máš vobrovskou tlapu a tenhle byl 125/75? Taky jsem po něm pokukoval a bál se delky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 před 26 minutami, pciza napsal: Není kratkej? Máš vobrovskou tlapu a tenhle byl 125/75? Taky jsem po něm pokukoval a bál se delky Pepo neni. Ja kupuju vetsinu remenu v teto delce nebo max. o centak vic a vzdy sundavam to druhe poutko. Namam rad kdyz mi to hodne presahuje a tady jsem krasne na treti dirce coz mi zajisti ze z prvniho poutka kouka spicka a nijak mi pak neprekazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se