pciza Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Zdar chlapi, tak jsem si konečně udělal radost. Nikdy mě nebrali moderní trendy. Nebo jen jdu rád proti proudu a hodinky postupně zvětšuji. PAM 00423 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 před 27 minutami, Haades napsal: Zdar chlapi, tak jsem si konečně udělal radost. Nikdy mě nebrali moderní trendy. Nebo jen jdu rád proti proudu a hodinky postupně zvětšuji. PAM 00423 Super! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Tak ty jsou parádní! Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Deset let chronobundusu jsem uzrával, než jsem vstoupil do Panerai vod. Opatrně, se základním modelem (-: Velké nadšení. Radiomiry jsou na svou velikost strašně pohodlné. A hlavně vidím kolik je hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 před 3 hodinami, Piplík napsal: Deset let chronobundusu jsem uzrával, než jsem vstoupil do Panerai vod. Opatrně, se základním modelem (-: Velké nadšení. Radiomiry jsou na svou velikost strašně pohodlné. A hlavně vidím kolik je hodin No to to trvalo! Gratulace! Vítej do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 před 4 hodinami, pciza napsal: No to to trvalo! Gratulace! Vítej do klubu Jojo, člověk k tomu musí dorůst (-: Dělají radost. A přitom taková blbost, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 před 5 minutami, Piplík napsal: Jojo, člověk k tomu musí dorůst (-: Dělají radost. A přitom taková blbost, že? Žádná blbost! jsou super! Užívej a už chybí dokoupit nějaký s uchem a pak vlastně Submersible a je to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 před 8 hodinami, Piplík napsal: Deset let chronobundusu jsem uzrával, než jsem vstoupil do Panerai vod. Opatrně, se základním modelem (-: Velké nadšení. Radiomiry jsou na svou velikost strašně pohodlné. A hlavně vidím kolik je hodin Mas je skvely, uzivej! ... a jak pise pciza vyse, s kazdym dalsim PAM kouskem se radost nasobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 @pciza - tyhle jsou fakt dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 před 8 minutami, Pivas napsal: @pciza - tyhle jsou fakt dobry. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Fakt mám strašnou radost, že se mi vrátily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Fakt mám strašnou radost, že se mi vrátily Vůbec se ti nedivím,jsou dokonaléSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Ta rezerva natahu je bohovska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 před 3 hodinami, Horhe napsal: Fakt mám strašnou radost, že se mi vrátily Jsou boží, jen bych rozhodně neschovával tu GMT ručku a nastavil bych jí tam kam patří. Takhle je jí škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se