Richard Eš Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února @Richard Eš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Právě teď, Zbynek Zak napsal: Přírůstek I topič musí být dochvilný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 3 hodinami, Zbynek Zak napsal: Italskej instalatér nebo topič. Vítej do klubu! Gratulace k novému přírůstku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 111 na novym canvasu. Akorát nechápu jak to může Číňan vyrobit a poslat za 150kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 111 na novym canvasu. Akorát nechápu jak to může Číňan vyrobit a poslat za 150kč Hoď odkaz Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 16 minutami, Juraj11 napsal: Hoď odkaz Sent from my iPhone using Tapatalk Poslední na Ebay zlevněno z 14 dolarů na půlku. Zelenej a černej už bohužel nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) před 3 minutami, pciza napsal: Poslední na Ebay zlevněno z 14 dolarů na půlku. Zelenej a černej už bohužel nebyl. Upraveno 8. února uživatelem pciza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února @pcizaA prišiel klasicky s fejkovou sponou, alebo dali noname? Mne sa za tie roky stalo asi iba raz, že spona nebo signovaná značkou, ku ktorej bol ten remienok tak nejak určený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 9 minutami, koveras napsal: @pcizaA prišiel klasicky s fejkovou sponou, alebo dali noname? Mne sa za tie roky stalo asi iba raz, že spona nebo signovaná značkou, ku ktorej bol ten remienok tak nejak určený. Spona bez nápisu a hlavně to ani tvarově neodpovídá originálu. Taková obyč broušená a pujde samozřejmě pryč a bude nahrazená šroubovací ve správném tvaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Právě teď, pciza napsal: Spona bez nápisu a hlavně to ani tvarově neodpovídá originálu. Taková obyč broušená a pujde samozřejmě pryč a bude nahrazená šroubovací ve správném tvaru Ten Canvas není ani na PAMy urcenej. Má v sobě takový ty rychlostěžejky. Ty jsem musel amputovat zajímala mně za ty prachy kvalita materiálu a docela se mi líbí ta barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Suby na maskáči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Večerní studium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Tak jsou doma už i ušáky Guma na léto dobrá, ale kožka bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Před hodinou, Piplík napsal: Tak jsou doma už i ušáky Guma na léto dobrá, ale kožka bude lepší. Gratulace! Tak ještě ty Submersible! Jinak na modrou gumu jsem se taky moc těšil (zrovna tahle adidas barva je moje oblíbená) a nakonec zklamání. Černá guma jim sluší daleko víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 41 minutami, pciza napsal: Gratulace! Tak ještě ty Submersible! Jinak na modrou gumu jsem se taky moc těšil (zrovna tahle adidas barva je moje oblíbená) a nakonec zklamání. Černá guma jim sluší daleko víc. Díky. Gumu nechám na léto. Mám modrou i černou (asi vyhraje černá) Teď jsem ale přezul na krásný řemen od Jirky @habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 46 minutami, Piplík napsal: Díky. Gumu nechám na léto. Mám modrou i černou (asi vyhraje černá) Teď jsem ale přezul na krásný řemen od Jirky @habadej Pecka!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 3 hodinami, pciza napsal: Gratulace! Tak ještě ty Submersible! Jinak na modrou gumu jsem se taky moc těšil (zrovna tahle adidas barva je moje oblíbená) a nakonec zklamání. Černá guma jim sluší daleko víc. Ja bych me o modrou zájem pokud nebude vyhovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se