pciza Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 292 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července “Polštářek” na novém pštrosovi s krásnou kresbou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července (upraveno) dnes v Itálii Upraveno 11. července uživatelem tomina666 Preklep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Něco z Itálie! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 590 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Takovéto, když si myslíš, že letos asi nic moc nekoupíš a pak jedeš do Itálie, Země, kterou miluješ, celé to tam na tebe dýchne, dostaneš fajn nabídku a zamiluješ se… Kdo mě alespoň trochu zná, ví, že Panerai chci už nějaký ten rok a pořád jsem se nemohl odhodlat. Měl jsem ve výběru ještě 914 – samozřejmě je v nich lepší stroj, lepší WR a sendvič (ten mě trochu mrzí, že tady není). Ale tyhle mě chytly více za srdíčko + samozřejmě byly pro mě teď finančně vhodnější. Ale třeba to nejsou poslední! Jsem rád, že můžu být konečně součástí Panerai family. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července @tomina666 to je pekný suvenír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července před 3 minutami, furo napsal: @tomina666 to je pekný suvenír Jo, Itálie je srdeční záležitost a takhle to propojit je pro mě prostě splnění snů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července (upraveno) @tomina666 Vytaj v PAM klube… dobre si vybral… nie vsetky PAM mali a musia mat sandwich a rucny natah je proste klasika… Moje prve boli tiez v lestenom Bettarini puzdre, manual, bez sandwichu… uz ich ma 5 rokov a stale som spokojny… Upraveno 12. července uživatelem Vortex-Tempus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července před 29 minutami, Vortex-Tempus napsal: @tomina666 Vytaj v PAM klube… dobre si vybral… nie vsetky PAM mali a musia mat sandwich a rucny natah je proste klasika… Moje prve boli tiez v lestenom Bettarini puzdre, manual, bez sandwichu… uz ich ma 5 rokov a stale som spokojny… Tyhle jsou taky boží! Já měl 914 jako aktuální PAM svatý grál… Ale na ruce mi tam prostě něco “vadilo”… Možná absence vteřinové ručičky a tím pádem vypadaly opticky na mojí menší ruce větší nebo prostě jenom ta modrá. Těžko říct. Každopádně, opadla taková ta první nervozita z vyčištění bankovního účtu a začíná nastupovat čistá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Tak i tady. Vítej do klubu! Trošku to trvalo, ale nakonec jsi náš! Gratulace a užívej! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července před 5 minutami, pciza napsal: Tak i tady. Vítej do klubu! Trošku to trvalo, ale nakonec jsi náš! Gratulace a užívej! …. Ja vím, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července před 8 hodinami, tomina666 napsal: Takovéto, když si myslíš, že letos asi nic moc nekoupíš a pak jedeš do Itálie, Země, kterou miluješ, celé to tam na tebe dýchne, dostaneš fajn nabídku a zamiluješ se… Kdo mě alespoň trochu zná, ví, že Panerai chci už nějaký ten rok a pořád jsem se nemohl odhodlat. Měl jsem ve výběru ještě 914 – samozřejmě je v nich lepší stroj, lepší WR a sendvič (ten mě trochu mrzí, že tady není). Ale tyhle mě chytly více za srdíčko + samozřejmě byly pro mě teď finančně vhodnější. Ale třeba to nejsou poslední! Jsem rád, že můžu být konečně součástí Panerai family. Tož vítaj ogare,konečně jsi se dočkal Teď už jen hafo řemenů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července před 49 minutami, Juraj11 napsal: Tož vítaj ogare,konečně jsi se dočkal Teď už jen hafo řemenů Dikes!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Dnes 514 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Titanovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Nelituji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Dobré i do Kauflandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července (upraveno) To si takhle chronomagor vyloví z trezoru nedělní rádiovku, obřadně nahodí barevně ladící řemínek, při venčení si tu parádu hned zdokumentuje - no a pak se zhrozí co je blbě, proč ten poklad ukazuje nesmysl a setrvačka stojí… …no pochopitelně proto, že kvůli samému kochání tou dokonalostí se ani nenamáhal hodinky natáhnout a seřídit čas Tož znovu a pořádně - čínská invazní netýkavka a tuzemský čmelák inside Upraveno 14. července uživatelem Radek124 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se