Vortex-Tempus Odesláno 31. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
tomina666 Odesláno 31. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2024 před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal: Vyzera to prekvapivo dobre… Na fotkách super! Na ruce pocitově, nevím. V tomhle jsem konzerva asi. Ale jako na léto, někam k vodě a tak pecka.
tomina666 Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Odesláno 1. září 2024 Dnes trochu maskáčů! Než nám to zakážou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
M-72 Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Odesláno 1. září 2024 Tyto mám na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
pku Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Odesláno 2. září 2024 V 13. 8. 2024 v 12:07, tomina666 napsal: Jak tohle skončí…?! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Blbě!!! Koupíš si tyto desky a místo hodinek v nich budou řemeny. Pak dopadneš jako já, .....budeš objednávat druhý, protože se to do nich už nevejde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Odesláno 10. září 2024 Tak už můžu mezi vás Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
pciza Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Odesláno 10. září 2024 před 11 hodinami, Kupa54 napsal: Tak už můžu mezi vás Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak samozřejmě gratulace! A vítej do klubu
pciza Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Odesláno 10. září 2024 Jo a pamatuju jak jsme dělali kdysi nějákej obchod a koukal jsi na moje 111 a říkal jsi že se na PAMy necejtíš. A vidíš jak to dopadlo
Kupa54 Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Jojo, je to všechno ve vývoji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Prostě jsem k nim musel jednou dospět (-: Jsou parádní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pivas Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Ty jsou pecka! Dostal jsem chut nasadit pamy. 1
Piplík Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 před 44 minutami, pciza napsal: Taky gratulace! Díky panové. Dlouho jsem “uzrával” a dlouho jsem je sháněl. Musel jsem přes Radiomiry a 44mm Luminory dojít až k 47 mm (-: A ten průhled na kalibr je fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Piplík Odesláno 13. září 2024 Nahlásit Odesláno 13. září 2024 Trochu tady budu “plevelit” se svými novými “422”. Nové řemeny jsou na cestě, tak se moc těším, protože jsou to hodně fotogenické PAMy (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Haades Odesláno 13. září 2024 Nahlásit Odesláno 13. září 2024 před 9 minutami, Piplík napsal: Trochu tady budu “plevelit” se svými novými “422”. Nové řemeny jsou na cestě, tak se moc těším, protože jsou to hodně fotogenické PAMy (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ty jsou skvělý, jen pravidelně posílej inspiraci na pásky
Kupa54 Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Odesláno 14. září 2024 Včera jsem přezul na řemen od mistra Habaděje a je to pohodlné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
tomina666 Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Odesláno 14. září 2024 před 5 hodinami, Kupa54 napsal: Včera jsem přezul na řemen od mistra Habaděje a je to pohodlné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velká paráda a gratulace! Jsou super.
tomina666 Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Odesláno 14. září 2024 Na hotelu ve Varech, na gumě, s mikro psem v pozadí a je čas přezout na kůži! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Odesláno 14. září 2024 před 4 hodinami, tomina666 napsal: Na hotelu ve Varech, na gumě, s mikro psem v pozadí a je čas přezout na kůži! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gumu jsem sundal po půl hodině, protože jsem měl úplně zpocenou ruku. Už nikdy, ty kožky jsou pohodlné a slušivé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se