pciza Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 425 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 210 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července V Itálii horko jako v pekle, ale hodinky mi dělají čím dál větší radost! Je super, jak ta modrá dokáže přecházet do různých odstínů až černé… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července @tomina666 Tome, teď jsem si až všimnul... gratulace a užij si je! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července před 2 hodinami, LovecK napsal: @tomina666 Tome, teď jsem si až všimnul... gratulace a užij si je! Karle, díky moc! Rozhodoval jsem se mezi těmito a 914… ale 914 byly pořád za raketu a tyhle mě v danou chvíli bavily víc. 914 si počkám na ty tvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Na léto optimální.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července foto mi neodešlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 572 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Stále 1085 A moc příjemné zjištění při sledování rezervy nátahu. Garantovaných 72h + 21h jako bonus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července V 18. 7. 2024 v 12:18, Bayard napsal: Na léto optimální.... Na léto super. Dokonce jsem nasadil gumu a chodím se i koupat (s vírou že italské WR300 je opravdu myšleno vodotěsnost ) Krásné léto všem paneristům ️ 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Tak po dlouhé době jedna rodinná z pohodlí pouzdra. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července před 4 minutami, pku napsal: Tak po dlouhé době jedna rodinná z pohodlí pouzdra. No vlastně by se dalo říct že už kompletní Panerai rodinka. Ale určitě bych to doplnil nějakým barevnym cifrem. Ale jinak samozřejmě palec nahoru! Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července před 6 minutami, pciza napsal: No vlastně by se dalo říct že už kompletní Panerai rodinka. Ale určitě bych to doplnil nějakým barevnym cifrem. Ale jinak samozřejmě palec nahoru! Paráda Nějaké favority ještě mám Pepo, ale nechtěji mi je dát zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července (upraveno) před 25 minutami, pku napsal: Tak po dlouhé době jedna rodinná z pohodlí pouzdra. tak přesně nějak takhle bych si to jednou představoval! Upraveno 25. července uživatelem tomina666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července (upraveno) @pku Paradne trio… Upraveno 25. července uživatelem Vortex-Tempus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července před 56 minutami, pku napsal: Tak po dlouhé době jedna rodinná z pohodlí pouzdra. Mas moc peknej set! Mas vsechno, me Radia jeste cekaji a Due nepocitam. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července před 1 hodinou, pku napsal: Nějaké favority ještě mám Pepo, ale nechtěji mi je dát zadarmo. Hajzlové! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Jinak pánové jsem rád že to tady žije, Paneristi přibývají, všichni krásné kousky a fotky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se