pciza Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 1 hodinou, Kupa54 napsal: Gumu jsem sundal po půl hodině, protože jsem měl úplně zpocenou ruku. Už nikdy, ty kožky jsou pohodlné a slušivé Akorát pozor na vodu. Pokud to nebude ze žraloka, tak budeš na tu gumu muset zase přezout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 1 hodinou, pciza napsal: Akorát pozor na vodu. Pokud to nebude ze žraloka, tak budeš na tu gumu muset zase přezout! Ahoj Pepo, jojo, zaznamenal jsem, do vody bereš bezpečně žraloka. Prozatím mám pár potápek na oceli vhodných do vody. Vím, že PAM jsou původně vojenská potápěčské hodinky, ale máchat je nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 2 minutami, Kupa54 napsal: Ahoj Pepo, jojo, zaznamenal jsem, do vody bereš bezpečně žraloka. Prozatím mám pár potápek na oceli vhodných do vody. Vím, že PAM jsou původně vojenská potápěčské hodinky, ale máchat je nechci No to přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Prezuvam do chladneho pocasia… @Kupa54 Ja som si na tu gumu zvykal pomerne dlho. Prvy krat som to vydrzal pol dna a sla dole… teraz na origo PAM gumu nedam dopustit. Mimochodom, objednal som u Habadeja rovnaky remen len v 27 na Radia. Na tvojich fotkach vyzera naozaj dobre tak sa tesim… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal: Prezuvam do chladneho pocasia… @Kupa54 Ja som si na tu gumu zvykal pomerne dlho. Prvy krat som to vydrzal pol dna a sla dole… teraz na origo PAM gumu nedam dopustit. Mimochodom, objednal som u Habadeja rovnaky remen len v 27 na Radia. Na tvojich fotkach vyzera naozaj dobre tak sa tesim… Děkuji ti, dám na řadu zkušeného, mám origo gumu, tak jí dám ještě šanci. Jinak, k tomu řemenu od Habaděje, je krásně měkký a pohodlný. Vypadá, že bude pěkně patinovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasb Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Nový prírastok a robia mi už mesiac radosť 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 5 hodinami, Kupa54 napsal: Vyzera to paradne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Kluci, máte to nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Tříručkové čtyřistadvacetdvojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 3 hodinami, Piplík napsal: Tříručkové čtyřistadvacetdvojky Stejně jsou ty 47mm jiná liga, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Před hodinou, pciza napsal: Stejně jsou ty 47mm jiná liga, co? Jsou parádní! To sklo, nápisy na cifru, leštění, “zlato” - opravdu vintage look (-: Škoda jen těch šroubovacích stěžejek a WR100m. Jsem rád, že jsem k nim “dospěl”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 24 minutami, Piplík napsal: Jsou parádní! To sklo, nápisy na cifru, leštění, “zlato” - opravdu vintage look (-: Škoda jen těch šroubovacích stěžejek a WR100m. Jsem rád, že jsem k nim “dospěl”. Jsou fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Tak jsem taky vytáhnul 47mm 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 3 hodinami, pciza napsal: Stejně jsou ty 47mm jiná liga, co? Všechny tři modely jsou skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září @habadej… dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal: @habadej… dakujem Krásný řemínek Co to je za Rádia? Na fotce vypadají skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 43 minutami, Haades napsal: Krásný řemínek Co to je za Rádia? Na fotce vypadají skvěle Su to 01334... na zivo su este krajsie ako na fotke. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Dneska zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se