EpsteinBarr Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Niezeby sa v inych vlaknach nedalo nakazit, ale toto je obzvlast infekcne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 45 minutami, EpsteinBarr napsal: Niezeby sa v inych vlaknach nedalo nakazit, ale toto je obzvlast infekcne. Jeste Submersible a jsi v základním kompletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 7 hodinami, EpsteinBarr napsal: Niezeby sa v inych vlaknach nedalo nakazit, ale toto je obzvlast infekcne. Sedia jak rit na serbel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiomir1976 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna S blížícím se víkendem. Jsem vyměnil Submersible za Luminory. Ale Rádiomiry mám pořád v hlavě 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Opat sa mi potvrdilo ze pri Panerai plati “basic =cool”. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna V 16. 1. 2025 v 9:30, LovecK napsal: Jeste Submersible a jsi v základním kompletu Vidim to podobne... A @Vortex-Tempus s tym bielym cifernikom Asi by som bol isiel do "zakladu", kebyze sa v pravom case neboli objavili nizsie uvedene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Radia v akci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Posledne mesiace som za-panerai-ovany az po usi... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno pátek v 07:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:42 Velka vdaka @Vortex-Tempus, ktory mi pomohol zohnat gumu v ramci priprav na teplejsie mesiace. Guma z nich robi pocitovo uplne ine hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se