Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 10 hodinami, lupo napsal:

a furt nespite?! 

človek sa raz za rok naloguje a ono to tu žije jak red bar v NYC! 

tak ked som to dnes otvoril, tak to zavrem..

na dobru noc jedna z múzea (za toto ma niekto dobre dodrbe)

IMG_0659.jpeg

Je tu sekcia "male hodinky"... treba to postnut tam spolu s receptom na gulas a knedliky :D

Odesláno
před 48 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Je tu sekcia "male hodinky"... treba to postnut tam spolu s receptom na gulas a knedliky :D

60mm je stale male v porovnani s IWC pilot co som videl vo Viedni v muzeu... tie sa ale montovali na nohu. 

pridavam este jednu legendu teda: 

IMG_0663.jpeg

• Like 1
Odesláno
před 1 minutou, tomina666 napsal:

Mně už z té Panerai vášně brzo přeskočí. Dnes jsem si vytvářel tapetu do mobilu z mojí fotky.. 😂😂😂

IMG_3597.png

V Apple Appstore je Panerai appka na Luminor hodiny... moc sa s tym robit neda ale je to cool :D

Odesláno (upraveno)
před 12 minutami, Vortex-Tempus napsal:

V Apple Appstore je Panerai appka na Luminor hodiny... moc sa s tym robit neda ale je to cool :D

Cooo?! Tvl jdu na to😅😅🙈

Edit… No to je hrozná píčovina.  :) 

Upraveno uživatelem tomina666
Odesláno
před 38 minutami, tomina666 napsal:

Cooo?! Tvl jdu na to😅😅🙈

Edit… No to je hrozná píčovina.  :) 

Ja som sa to vcera snazil pridat na lock screen ale zlyhal som... :(

Odesláno
před 10 minutami, bandicoot napsal:

Jak “moc sa s tym robit neda”. S tim nejde vůbec nic. Jen otevřít a zavřít. Ale je to cool.

Na Iphone by sa to malo dat pridat na lock screen a mal by si to vidiet pocas nabijania telefonu.. ale mne sa to nepodarilo. Zase mne sa so smart fonmi podari malo co...

Odesláno
před 5 minutami, tomina666 napsal:

Jako widget ;)

Ja mam 16 Pro a ked chcem editovat Lockscreen tak mi to medzi widgetmi neponukne...

před 29 minutami, Petr72 napsal:

Mám a je to pučovina ale je to Panerai 

"Je to pucovina ale je to Panerai" je extra klasa hlaska... to sa da pouzit na tolko veci... 👍😂

• Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal:

Ja mam 16 Pro a ked chcem editovat Lockscreen tak mi to medzi widgetmi neponukne...

Jo jo bohužel. Jen na “home screen” nebo při nabíjení v režimu stojánku hodin.

Odesláno
před 17 minutami, Cancri napsal:

Hozeno na zelenou. S koupi kaucuku jsem nikde v butiku nemel problem. Zkusim o vikendu, zda se neco zmenilo.

V butiku to samozrejme problem nie je, pokial teda mas nejaky po ruke. Vacsina multibrandovych AD strapy nema vobec alebo je velmi obmedzeny vyber. On-line sa tiez objednat neda lebo na SK a CZ Panerai nedorucuje. 

Odesláno
Právě teď, Vortex-Tempus napsal:

V butiku to samozrejme problem nie je, pokial teda mas nejaky po ruke. Vacsina multibrandovych AD strapy nema vobec alebo je velmi obmedzeny vyber. On-line sa tiez objednat neda lebo na SK a CZ Panerai nedorucuje. 

Jasny, multibrand nedrzi zasoby, max objednaji. Ja to nikdy teda nevydrzel a vzdycky nekam pro to dojel.

Snad jedinkrat drobny zavahani naposledy v Milane, kde je paradoxne Casa Panerai (stoji za navstevu, par historickych kousku), kde probehla komedie s tim, ze ty trubicky standardne nedava, hodil jsem mu "mon œil", tomu rozumnel a ze je teda vynda z jinyho remene. Druhej den mi volal capo butiku, ze jsem pry byl nespokojenej... asi to gesto v IT znamena neco jinyho, poptam se mistnich.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...