Vortex-Tempus Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 10 hodinami, lupo napsal: a furt nespite?! človek sa raz za rok naloguje a ono to tu žije jak red bar v NYC! tak ked som to dnes otvoril, tak to zavrem.. na dobru noc jedna z múzea (za toto ma niekto dobre dodrbe) Je tu sekcia "male hodinky"... treba to postnut tam spolu s receptom na gulas a knedliky
lupo Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 48 minutami, Vortex-Tempus napsal: Je tu sekcia "male hodinky"... treba to postnut tam spolu s receptom na gulas a knedliky 60mm je stale male v porovnani s IWC pilot co som videl vo Viedni v muzeu... tie sa ale montovali na nohu. pridavam este jednu legendu teda: 1
bandicoot Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Trocha patiny. Původně to byl světlý, až oranžový tan. 2
tomina666 Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Mně už z té Panerai vášně brzo přeskočí. Dnes jsem si vytvářel tapetu do mobilu z mojí fotky.. 1 1 1
Vortex-Tempus Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 1 minutou, tomina666 napsal: Mně už z té Panerai vášně brzo přeskočí. Dnes jsem si vytvářel tapetu do mobilu z mojí fotky.. V Apple Appstore je Panerai appka na Luminor hodiny... moc sa s tym robit neda ale je to cool
tomina666 Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července (upraveno) před 12 minutami, Vortex-Tempus napsal: V Apple Appstore je Panerai appka na Luminor hodiny... moc sa s tym robit neda ale je to cool Cooo?! Tvl jdu na to Edit… No to je hrozná píčovina. Upraveno 30. července uživatelem tomina666
Vortex-Tempus Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 38 minutami, tomina666 napsal: Cooo?! Tvl jdu na to Edit… No to je hrozná píčovina. Ja som sa to vcera snazil pridat na lock screen ale zlyhal som...
bandicoot Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Jak “moc sa s tym robit neda”. S tim nejde vůbec nic. Jen otevřít a zavřít. Ale je to cool.
Vortex-Tempus Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 10 minutami, bandicoot napsal: Jak “moc sa s tym robit neda”. S tim nejde vůbec nic. Jen otevřít a zavřít. Ale je to cool. Na Iphone by sa to malo dat pridat na lock screen a mal by si to vidiet pocas nabijania telefonu.. ale mne sa to nepodarilo. Zase mne sa so smart fonmi podari malo co...
EpsteinBarr Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Jasne, ze to nejde. Ved uz len kupit obycajnu origo gumu z Panerai chce znamosti a kontakty Nie este apky, to je uz iny vesmir 1
bandicoot Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července (upraveno) Jaks to tam dostal? Ja to zkouším s tim nabíjením jako novou automatizaci. Hehe, funguje to. Upraveno 30. července uživatelem bandicoot
tomina666 Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 19 minutami, bandicoot napsal: Jaks to tam dostal? Jako widget
Vortex-Tempus Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 5 minutami, tomina666 napsal: Jako widget Ja mam 16 Pro a ked chcem editovat Lockscreen tak mi to medzi widgetmi neponukne... před 29 minutami, Petr72 napsal: Mám a je to pučovina ale je to Panerai "Je to pucovina ale je to Panerai" je extra klasa hlaska... to sa da pouzit na tolko veci... 1
tomina666 Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal: Ja mam 16 Pro a ked chcem editovat Lockscreen tak mi to medzi widgetmi neponukne... Jo jo bohužel. Jen na “home screen” nebo při nabíjení v režimu stojánku hodin.
Cancri Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Hozeno na zelenou. S koupi kaucuku jsem nikde v butiku nemel problem. Zkusim o vikendu, zda se neco zmenilo. 2
Vortex-Tempus Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 17 minutami, Cancri napsal: Hozeno na zelenou. S koupi kaucuku jsem nikde v butiku nemel problem. Zkusim o vikendu, zda se neco zmenilo. V butiku to samozrejme problem nie je, pokial teda mas nejaky po ruke. Vacsina multibrandovych AD strapy nema vobec alebo je velmi obmedzeny vyber. On-line sa tiez objednat neda lebo na SK a CZ Panerai nedorucuje.
Cancri Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Právě teď, Vortex-Tempus napsal: V butiku to samozrejme problem nie je, pokial teda mas nejaky po ruke. Vacsina multibrandovych AD strapy nema vobec alebo je velmi obmedzeny vyber. On-line sa tiez objednat neda lebo na SK a CZ Panerai nedorucuje. Jasny, multibrand nedrzi zasoby, max objednaji. Ja to nikdy teda nevydrzel a vzdycky nekam pro to dojel. Snad jedinkrat drobny zavahani naposledy v Milane, kde je paradoxne Casa Panerai (stoji za navstevu, par historickych kousku), kde probehla komedie s tim, ze ty trubicky standardne nedava, hodil jsem mu "mon œil", tomu rozumnel a ze je teda vynda z jinyho remene. Druhej den mi volal capo butiku, ze jsem pry byl nespokojenej... asi to gesto v IT znamena neco jinyho, poptam se mistnich.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se