Juraj11 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Od pátku vybírám novej Canvas a nemůžu se rozhodnout [emoji2357]Barvu už jsem vybral,jen nevím jestli 24/22 nebo 24/24[emoji1787]Sent from my iPhone using Tapatalk 9
Tomino2007 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna 3312 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
EpsteinBarr Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna @Juraj11 Vzal by som 24/22 a na Luminor nie "padded" verziu, ale hladky. Na Radiomir mam canvas bez "vypchavky" a cez leto ho nosim v podstate bez prestavky. Na zaklade toho som si kupil canvas aj na Luminor, ale padded verziu a proste neviem sa s tym nejak skamaratit. Ak by si mal zaujem, mozem ti ho nejak nafotit a mozno by si si vzal ten moj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Juraj11 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna [mention=4208]Juraj11[/mention] Vzal by som 24/22 a na Luminor nie "padded" verziu, ale hladky. Na Radiomir mam canvas bez "vypchavky" a cez leto ho nosim v podstate bez prestavky. Na zaklade toho som si kupil canvas aj na Luminor, ale padded verziu a proste neviem sa s tym nejak skamaratit. Ak by si mal zaujem, mozem ti ho nejak nafotit a mozno by si si vzal ten moj [emoji482] Díky,nakonec jsem bral 24/22. Sedí mi lépe. Kupoval jsem na Etsy od prodejce od kterého už jsem jeden měl a byl jsem s ním spokojený.Ještě musím vybrat do začátku nějaký pěkný kožený řemen a pak pomalinku dokupovat. Na svých 111 jsem jeden měl,co bych chtěl,ale už si nevzpomenu na výrobce. Mel na kratší straně (u spony) zesílení a na ruce to vypadalo perfektně[emoji846]Sent from my iPhone using Tapatalk
Vortex-Tempus Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Juraj11 Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Tak zatím radost[emoji4] Dnes se mi je podařilo zaregistrovat a příjemné zjištění,že jsou až do roku 2028 v záruce [emoji846]Jediné co mě trošku mrzí je lumi. Tím jak je tónovaná do hněda,není tak intenzivní,ale čitelné jsou po celou noc[emoji106] Přesnost +2s/den[emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk 7 1
Piplík Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Vesele se suby do “kancldivingu” Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
EpsteinBarr Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Nepotreboval tu niekto surne Radiomir? Kebyze nahodou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Kid_A Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Radia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Radek Cigi Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna před 51 minutami, Kid_A napsal: Radia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc hezký
Filip eM Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Dnes taketo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
Kid_A Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Zeek Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Piplík Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna ZAHRADNÍCI KERSKU Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Filip eM Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Silně coffee friendly hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Tomino2007 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna All Black Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Filip eM Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 14 hodinami, Juraj11 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Hmmm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se