Piplík Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna před 2 hodinami, Toblin napsal: Jaký je to model prosím? PAM00422. Krásný 3 denní manuál s ukazatelem rezervy chodu. 47mm, vintage look, a to se mi na nich právě líbí. A ty zvýrazněné nápisy jsou super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 3
Piplík Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Tak jsem je dneska vzal na ruku. Ranní focení v ucpané Praze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Juraj11 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Tak jsem je dneska vzal na ruku. Ranní focení v ucpané Praze Jsou vážně nádherné a ty detaily[emoji106]Jak na nich svítí ta vintáž lumi?Sent from my iPhone using Tapatalk
Piplík Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 29 minutami, Juraj11 napsal: Jsou vážně nádherné a ty detaily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak na nich svítí ta vintáž lumi? Sent from my iPhone using Tapatalk standard Panerai, zeleně? (-: Za mě dostatečně. Za světla svítí zeleně jen střed ručiček
Juraj11 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Mě ty moje když přejdu z umělého světla do šera tak béžově. Jinak klasická radiace[emoji41]Sent from my iPhone using Tapatalk
Toblin Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Já starý paštiky na sněhu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Toblin Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 4 hodinami, Piplík napsal: Tak jsem je dneska vzal na ruku. Ranní focení v ucpané Praze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mňam! Koukám, že mají zřejmě kratší nožky než 44, je to kvůli nositelnosti? Je to velký rozdíl 44 a 47? Jaký jsou dojmy?
Juraj11 Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Tak zatím maximální spokojenost [emoji4]Už se těším na novej canvas[emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk 3
Frantik Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna K velkýmu péru, velký Panerai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 4
pciza Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Před hodinou, Frantik napsal: K velkýmu péru, velký Panerai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Don se konečně pochlapil!
Radek Cigi Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Toblin Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna před 16 hodinami, Frantik napsal: K velkýmu péru, velký Panerai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluji, jsou nádherný! Jak se to nosí ve srovnání s 44?
Frantik Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Diky. Vlastně se nosí super, pro moji ruku v pohode. Ale ta velikost je vidět, ne ze ne
Frantik Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Jinak machruju i při řízení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Juraj11 Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Jinak machruju i při řízení [emoji846] Tak při řízení říkáš [emoji848]To je na jasný ban a odevzdaní hodinek [emoji1787]Jsou nádherný a ty detaily jsou super[emoji106]Sent from my iPhone using Tapatalk 1
EpsteinBarr Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Este stastie, ze som odolal tym 42mm subom z inzercie. To by bolo, ze male pero, male hodinky @Frantik To su 422? Riadny kus hodiniek, su nadherne! Na ruke som mal v 47mm len submersible a kedze su titanove, posobili velmi nositelne. Tie Luminor, no chcelo by to skusit. Ale ozajstne Panerai vo svojej podstate, super, gratulace!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se