Cancri Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 43 minutami, Piplík napsal: Tak jsou doma! 233 ve verzi “DOT DIAL”. Za mě vše co chci v 1950 Luminor pouzdře. Osmidenní manuál, lineární zobrazení rezervy nátahu, GMT, datumovka, vypouklé sklo a přehledný velký, devítkou nepotlačený subciferník s jednoduchou čitelností dne a noci. 20 let starej krám a takovou radost to udělá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Megagratulace! Tohle je tak povedenej model Luminoru, ze zadnej novejsi me uz tak nevzal. A to vypoukly sklo je jen tresnicka na dortu. Dobre ty! Uzivej
pciza Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 2 hodinami, Piplík napsal: Tak jsou doma! 233 ve verzi “DOT DIAL”. Za mě vše co chci v 1950 Luminor pouzdře. Osmidenní manuál, lineární zobrazení rezervy nátahu, GMT, datumovka, vypouklé sklo a přehledný velký, devítkou nepotlačený subciferník s jednoduchou čitelností dne a noci. 20 let starej krám a takovou radost to udělá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak gratulace! Pěkně si to rozjel! Super kousek! 1
Radek Cigi Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února (upraveno) před 2 hodinami, Piplík napsal: Tak jsou doma! 233 ve verzi “DOT DIAL”. Za mě vše co chci v 1950 Luminor pouzdře. Osmidenní manuál, lineární zobrazení rezervy nátahu, GMT, datumovka, vypouklé sklo a přehledný velký, devítkou nepotlačený subciferník s jednoduchou čitelností dne a noci. 20 let starej krám a takovou radost to udělá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přidám se ke kolegům s velkou gratulací k opravdu skvělému kousku! Když vidím ty Vaše starší kousky tady na fóru a porovnám to se současnou produkcí PAM, tak se mi chce brečet. Mám 1312 (modrá vteřinovka a P.9010 byly moje podmínky nákupu jako nových před cca rokem), ale byl jsem minulý týden v Carollinu a současné modely prostě něco postrádají...a výběr - především Submersiblů - je za mě těžce omezen. Prostě oproti těm Vašim se nové PAMy nějak zženštily a cenově značně narostly. O kalibrech ani nemluvě... Kdyby teď udělali limitku 233, tak bude stát 300k. Upraveno 3. února uživatelem Radek Cigi
Piplík Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 13 minutami, pciza napsal: Tak gratulace! Pěkně si to rozjel! Super kousek! Díky šéfe . Díky všem. Snad budu na chvíli spokojený
Frantik Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Ja jsem ted spojojenej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
pciza Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 2 minutami, Piplík napsal: Díky šéfe . Díky všem. Snad budu na chvíli spokojený No nevím! Spravnej Panerista není spokojenej snad nikdy!
pciza Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Právě teď, Frantik napsal: Ja jsem ted spojojenej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nejsi! Nevidím Radiomiry!
Piplík Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 29 minutami, pciza napsal: Nejsi! Nevidím Radiomiry! Radiomiry, pak nějaká limitka, pak keramika, karbon, ….. a pak ještě PAM kerka … 1
Juraj11 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Radiomiry, pak nějaká limitka, pak keramika, karbon, ….. a pak ještě PAM kerka [emoji23] …A stejně to nebude stačit dokud nebude mít v bazénu řiditelný torpédo,nebo alespoň ponorku [emoji1787]Sent from my iPhone using Tapatalk 1
ZdenoP Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Zdravím všechny a přidávám se do skupiny s tímto novým přírůstkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7732AD0A-0FDD-42DF-958B-B7FCFE3CE8CD.heic 7 1
EpsteinBarr Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Poslednu dobu tu lietaju ake kusky? Radost pozerat Volant sice nevidno, ale je to volantovka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
pciza Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Před hodinou, ZdenoP napsal: Zdravím všechny a přidávám se do skupiny s tímto novým přírůstkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace! Vítej do klubu!
Piplík Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Ranní volantovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Piplík Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února a navíc dneska dorazila nová černá camo guma na suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Juraj11 Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Fajrontovka[emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk 5 1
Zeek Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Vortex-Tempus Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Pekne nam tu pribudaju nove kusky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Radek Cigi Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Před hodinou, Piplík napsal: a navíc dneska dorazila nová černá camo guma na suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta vypadá parádně!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se