Mitak Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Když je rovný tyčkovitý index plastický s kulatými konci, tak připomíná párek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 610 maju painted dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 To je to samé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Chce to hodně ručiček ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 320 dnes na origo plazovi od Johnyho357... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Hustá kolekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Porid si ty 422! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Dost dobrá kolekce. Zase to ve mě probudilo Paneraibundus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 572 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 292 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Kluci, diky vsem za gratulace! Jinak nejake strucne info z noseni:- oproti vsem Luminor pouzdrum jsou pohodlne, lehke, na ruce nevim, ze je mam. Nic vas netlaci do hrbetu ruky. S korunkou se prijemne manipuluje, i natah je o poznani komfortnejsi, coz je vzhledem k absenci ochrany korunky logicke.- myslel jsem, ze mi bude vadit painted dial, ale nevadi. Clovek se musi na cifr zamerit aby zjistil, ze neni sandwich ale sausage...- myslel jsem, ze remen 26mm mi bude vadit, ale taky nevadi, dokonce i ten vobycejnej, co je u nich z vyroby, je na noseni vcelku prijemny a pohodlne nositelny.- pruhled na strojek - je fajne, inhouse p5000 nepatri mezi kalibry typu "modelka", znam od PAM jiste i pohlednejsi strojky, ale ma zas aspon 8dni rezervu a mel by byt spolehlivy a na servis nebude nakladove az tak narocny.- presnost vzhledem k absenci vterinovky neresim...- rezerva natahu - v procesu sledovani, nasledne doplnim do prislusneho vlakna. Zaverem konstatuji, ze byla chyba vyzkouset Radiomiry az jako ctvrte PAM v poradi... Mohl jsem si usetrit spoustu casu, o penezich nemluve... Zatim vse! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 P.5000 je bomba stroj a 610 nemlich to samý. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Dnes keramika...a pořád je v celku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Kluci ty vaše fotky mě pěkně žerou, si snad dám poptávku:-) Teprve pár týdnů se těším z Rolex a teď zase koukám po Panerai:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se