Jeremy Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) ... Na tuhle pecku může chronomagor říct jen toto: Upraveno 16. února 2016 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Na tuhle pecku může chronomagor říct jen toto: No, to na BLNR taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 V případě BLNR asi zatím nejsem dostatečný chronomagor... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 No na Panerai jsem kdysi začínal tak jsem si řekl, že na Panerai i skončím.Nebo ještě jinak. Nejdříve prodám vše mimo Panerai, dosbírám z PAM co jsem si předsevzal, pak se chvíli pokochám, zůčastním se P-Day v Berlíně, poté všechno prodám, koupím jedny PP Nautilus a odhlásím se z Chronomagu. .-)MaxT - neco pro inspiraci :-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93462-ponorky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 18. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 PAM. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 JAJA-tak vypadá to dobře na tom strapu.Já jsem teda pamy na natu nezkoušel,protože 312 jsou dost těžký a velký a asi by se to nenosilo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Já jsem byl do dneška Nato-panic, ale musím říct, že je to velmi pohodlné a ve spojení s lehkou keramikou to funguje. Vizuál je ale samozřejmě hodně toolový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 (upraveno) 2JAJA: Tak ho jeste votoc a uz to bude 100% cajk... Edit: jinak dnesni snidane byla fakt vyzivna... THX. Upraveno 19. února 2016 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 441 + 590 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 025 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Tož tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 372 číslo 4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Přiznám se že na černé rafiky a ciferníky bez sendviče, s hromadou čísílek a nebo retro piktogramů u Luminorů bych potřeboval notnou dávku sebezapření - zato 372 na pořádné tlapě nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 m.n.-jako to jsou pamy podle mýho gusta,ten vintage vzhled,to je kulervoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Mám z nich radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 gratuluju, 9denní jsou boží, už je mám rok a kdyby mě nenapadlo je vyměnit za ty kompozitový 505 tak bych neměnil, ale vono nakonec dopadne tak, že je spíš nevyměním;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se